Silvestershow 2018/2019

“Party, Hits & Magical Moments” – “Nytårsaften med Jörg Pilawa” vil blive sendt live den 31. december kl. 20:15 på ORF 2, SRF og Erste. Fra schlager sange og evergreens til folkemusik, rock’n’roll, swing og partyhits, giver det store Eurovision-show med Jörg Pilawa og Francine Jordi en stor del variation.

Ved den endelige nedtælling til årsskiftet, fejrer de to moderatorer nytår i TipsArena i Linz sammen med mange stjerner, schlager hits til dans og fejring.

Stjerner, publikum favoritter og en masse hits

I TipsArena i Linz skaber blandt andet følgende kunstnere en god aften og siger godt nytår:

Rubettes fra England og Middle of the Road fra Skotland, mens The Baseballs giver en moderne rock’n’roll lyd.

Også inkluderet er Linda FAH fra Schweiz og bayerske nytilkomne Magic Maxl og tryllekunstner-stjernen Peter Marvey, ​​den tyske konge af Swing, Tom Gaebel, Schlager ikon Kristina Bach, Florian Ast, Vincent Gross og det tyske parti band Lollies.

Spektakulære koreografi vises af Dance Destruction Crew. Og med talrige hits i bagagen kommer Semino Rossi & Nik P., die Schürzenjäger, samt de østrigske lokale helte Seer,die Paldauer und die Draufgänger, det østrigske stjerneskud Melissa Naschenweng og den belgiske superstjerne Helmut Lotti.

Enhver, der ønsker at være en del af TipsArena i Linz og hoppe ind i det nye år sammen med stjernerne, har nu mulighed for at købe resterende billetter til live udsendelsen den 31. december eller billetter til generalprøven den 30. december via Eventim

Det skal du læse