ARD-Silvestershow: Vil hun være på scenen?

Foto: BR/ORF/Peter Krivograd/Thomas Leidig

Første stjerne bekræftet. Det er på alles læber, men frem for alt i alles ører! Er denne attraktive schlagerstjerne den første bekræftede gæst i det populære ARD nytårsaftens show?

Det kan det virke lidt for tidligt at begynde at tænke på det kommende årsskift her i september. På den anden side er der kun 106 dage tilbage, indtil dette allerede er nært forestående.

I supermarkederne er der langsomt begyndt at komme juleslik, julekalendere, honningkager med mere, så hvorfor skulle det være for tidligt at tænke på slutningen af ​​et år, der virkelig har bragt en masse stress, frygt og angst med coronapandemien.

En stjerne er sikker på ARD nytårsaften

Det store nytårsaftenshow på ARD er en spektakulær og lidenskabeligt længe ventet slutning af året for mange seere. Men fordi nogle forestillinger og koncerter desværre klarede sig dårligt på grund af de komplicerede hygiejnebestemmelser på grund af coronapandemien, måtte nogle ting annulleres og mange ting udsættes, hvilket også gav anledning til bekymring for dette nytårs tv-hjørnesten. Hvor trøstende er det i disse ustabile tider, hvor vi i øjeblikket ufrivilligt hører, at en af ​​stjernerne til ARD nytårsaftens show allerede er bekræftet …

Desværre er billetterne endnu ikke tilgængelige

Med Francine Jordi og Jörg Pilawa forbliver moderatorerne på samme niveau som i de sidste 5 succesrige år. Det eneste nedadgående: Desværre kan der ikke købes billetter til tv-showet i øjeblikket. Hvordan det hele fungerer nøjagtigt afhænger naturligvis af den videre udvikling i forhold til “Corona”. Showet bliver sandsynligvis båndet et par uger før det sendes, eller det er det blevet gjort for nylig.

Foto: ARD/BR / Max Kohr

Vil Beatrice Egli være på scenen?

Men nu til vores første gæst nytårsaften! Påstået er der ingen mindre end Beatrice Egli, der i øjeblikket er overalt og meget elsket af publikum, kunstneren, hvis deltagelse allerede er blevet bekræftet. Det ville bestemt ikke kun behage os, men også alle Schlager-fans derude, Med sange som “Bunt” spreder Beatrice en fantastisk atmosfære overalt, hvor hun optræder på scenen!

Snart mere information om specifikke planer

Mens ARD allerede forfølger ganske specifikke planer for nytårsaften, som gradvist tager form, er ZDF endnu ikke helt sikker på, hvordan nytårsaften skal bruges.

I tidligere år var det “Kiwi”, præsentator Andrea Kiewel og Johannes B. Kerner, der rapporterede til deres seere live fra hovedstaden. Så snart der er nye oplysninger til dig, rapporterer vi selvfølgelig!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse