Silbereisen-Knall på ARD: Det annullerede tv-show finder stadig sted

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Denne nyhed burde skabe begejstring blandt Schlager-fansen: Det annullerede Silbereisen-show fra januar bliver sendt. Dette rapporteres af industriportalen DWDL med henvisning til produktionsselskabet Jürgens TV. Derfor bliver ARD-showet skudt til den 4. september 2021. Samtidig er yderligere Flori Gala-datoer blevet annonceret.

ARD indhenter Silbereisen-gallaen i september og denne nyhed er overraskende, fordi: Eftersom showet “Schlagerchampions” ikke kunne finde sted i januar, blev det sendt på udsendelsesdatoen for “Schlager-Lovestory” i februar. Samtidig blev det meddelt, at “Schlager-Lovestory” ville blive droppet uden erstatning. Dette meddelte arrangøren til Semmel.

Den nye meddelelse angiver ikke, om showet den 4. september også vil blive produceret under navnet “Schlager-Lovestory”. Det påpeges kun, at den annullerede januarudsendelse vil blive kompenseret for.

Der er endnu ingen yderligere oplysninger om programtitlen. I den henseende kan det antages, at september-showet ikke produceres under navnet “Schlager-Lovestory”, men vil have et andet navn. Så være det: Der er en ny Silbereisen-galla på vej!

Silbereisen tv-udsendelser på ARD:

Flere datoer bliver afsløret, ifølge meddelelsen blev den nye dato også valgt, fordi man håber at kunne producere live og med et publikum igen, i anden halvdel af året. Og så navngives der også andre Silbereisen TV-datoer for året 2021:

  • D. 5. Juni vil den næste ARD-galla blive sendet.
  • D. 14. August kan et nyt format med Silbereisen ses på ARD.
  • Så følger „Schlager-Lovestory“-erstatningen d. 4. September
  • D. 23. Oktober er det næste „Schlagerbooom“ planlagt til.
  • D. 27. November skulle „Adventsfest der 100.000 Lichter“ blive produceret werden.
  • og d. 15. Januar 2022 er ​​den næste “Schlagerchampions” planlagt til.

Så rosenrøde udsigter for alle fans af Silbereisen fester.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse