“Flipperen Olaf” får sin egen dokumentarfilm

Se, det er noget at flippe ud over: Den 1. februar kl. 21 præsenterer SWR et unikt portræt af en levende schlager legende – Olaf der Flipper.

Olaf Malolepski, som fejrede sine første succeser med “Flippers” tilbage i 1969, er i fokus i et helt program! Siden festhittet “Dankeschön” har den nu 77-årige utrætteligt rejst rundt i hele Tyskland som “Olaf der Flipper”, og han har også optrådt på Mallorca. Både fans fra tre generationer og hans kolleger beundrer ham for hans udholdende jordnære attitude.

Denne mand har aldrig mistet grebet – og det er ikke let!

Andy Borg

Og så gør tv-stationen det officielt i en pressemeddelelse: “Sanger og SWR-vært Andy Borg udtrykker det klart: ‘Denne mand har aldrig mistet grebet – og det er ikke let!” Die Flippers var et af de mest succesfulde schlagerbands i Tyskland, og Olaf fortsætter med at fylde de store arenaer som solokunstner. Hans musik forener fans fra forskellige generationer.”

Olaf der Flipper – fra værktøjsmager til schlagerstjerne

SWR-portrættet giver et indblik i Olafs optrædener, kaster lys over hans ofte uglamourøse hverdag og stiller spørgsmålstegn ved kilden til hans styrke og optimisme, til fortsat at stå på scenen på trods af sin alder. Olafs succes var på ingen måde forudbestemt – som uddannet værktøjsmager voksede han op uden en far. Allerede som barn havde han en drøm om en dag at optræde på en stor scene.

Dokumentaren lover ikke kun at kaste lys over den kunstneriske side af Olaf der Flipper, som allerede har scoret stort på Rock am Ring-festivalen, men også at give et indblik i hans personlighed, som imponerer med sin autenticitet og udholdenhed.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse