Olaf der Flipper måtte aflyse sin optræden på Andrea Bergs sonnenhof!

En trist første gang for Olaf Malolepski, bedre kendt som Olaf der Flipper: Schlagerstjernen måtte for første gang i sin 60-årige scenekarriere aflyse en optræden på grund af sygdom. Den skulle have fundet sted den 5. januar på Sonnenhof Aspach, et sted, der drives af Andrea Berg og hendes mand Ulrich Ferber. Nyheden om, at den populære sanger ikke ville være i stand til at optræde, ramte hans fans hårdt.

I en følelsesladet besked på Facebook henvendte Olaf sig til sine følgere: “Hej venner, jeg er så ked af det. Desværre er jeg nødt til at udskyde min optræden i dag på Sonnenhof Aspach på grund af sygdom. Jeg havde sådan glædet mig til at se jer, den første koncert i det nye år. Jeg tror, det er første gang i min karriere, at jeg ikke kan komme til en koncert. Jeg har enormt dårlig samvittighed over for jer, og jeg er så ked af det. Men jeg kan desværre ikke ændre det. Jeg håber at se jer alle den 16. februar, men nu er det tid til ingefærte og kyllingesuppe. I må ikke være vrede på mig! Din Olaf”

Olaf med et tilbageslag i starten af det nye år

Aflysningen kom som en overraskelse og chokerede schlagerstjernens fans. Olaf der Flipper, som blev berømt i hele Tyskland med sit band “Die Flippers”, betragtes som en veteran på schlagerscenen. Hans aflysning er et stort slag, især fordi det er første gang i hans lange karriere, at han har været nødt til at aflyse en optræden.

Fans reagerede sympatisk på nyheden og ønskede kunstneren god bedring. De håber nu, at han kommer sig hurtigt og kan vende tilbage til scenen den 16. februar.

Hændelsen understreger, at selv de største stjerner ikke er immune over for sygdom, og at deres helbred altid bør prioriteres. Vi ønsker Olaf the Flipper god bedring og ser frem til, at han vender tilbage til scenen.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse