Sex, skændsel og krydrede hemmeligheder

Foto: SWR/Andreas Braun

Endnu en succes for Fantasy: Duoen nåede nummer to på de Tyske albumhitlister med deres nye album “LiederUnsere Leben”. Det er allerede det syvende Top 3-album af de to.

Langt fra succes har Freddy og Martin alligevel holdt fødderne på jorden. I krydsforhør med Schlager.de stillede de to popstjerner det ene eller det andet slemme spørgsmål og talte om sex, skændsel og andre krydrede hemmeligheder.

Hvad var jeres skøreste job?

Freddy: “Jeg plejede at skrubbe toiletter, da jeg var 24. Det var sjovt. […] Jeg lærte tricks der, som at gøre rent på hotellet. Derfor rydder jeg altid op, når jeg går ind på et nyt hotelværelse.«

Martin: ”Jeg har engang uddannet mig som maler og laker i et år, og dengang renoverede vi et kæmpe diskotempel i Dinslaken. Derefter ville jeg tjene nogle ekstra penge og blev spurgt, om jeg kunne arbejde som parkeringsvagt. Jeg stod der ved åbningen om aftenen – halvdelen af ​​byen var der – alle mine kammerater med pigerne gik derind.” Så gik jeg til de overordnede og sagde: ‘Min lillebror blev syg, min mor er på arbejde, jeg skal hjem.’ Så kørte jeg tilbage, klædte om gik tilbage til diskoteket og festede der. Ja, det var lidt skørt.”

Hvad ville du stå op til midt om natten?

Freddy: “For den bedste ven, der har brug for hjælp eller familie, der ringer til mig…”

Martin: “Ja…jeg kan kun være enig – og der er en tredje grund: hvis jeg skal!”

Hvilket underligt talent har I?

Freddy: “Lyder arrogant, men det er ikke arrogant: Så hvad end jeg skal gøre eller vil, så gør jeg det godt. Lige fra fliselægning, tapetsering, lægning af laminat, reparation af vaskemaskine og sådan noget – jeg laver det hele selv.”

Martin: “Vi er begge meget dygtige med vores hænder. Jeg har en låsesmedlærlinguddannelse bag mig. Alt hvad der har med elektronik at gøre, laver jeg derhjemme. Og vi kan begge godt lide at lave mad. Så der er noget talent der. Men om de nu går så langt, at vi kunne leve af dem – det ved jeg ikke…«

Hvilken kropsdel ​​elsker I mest ved jer selv?

Freddy: “Jeg synes, mine ben er gode, fordi alle siger, at jeg har atletiske ben. Men jeg har aldrig dyrket nogen sport. Jeg har arvet mine ben fra min bedstemor. Min mor siger altid: “Du har din bedstemors stærke ben.”

Martin: “Jamen, lad mig sige det sådan: Jeg accepterer mig selv, som jeg er. Ja, ja, maven generer mig lidt, men det er ikke så nemt at slippe af med i den alder.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fantasy (@fantasy.official)

Hvilken begivenhed påvirkede jer mest?

Freddy: “Min barndom, for den var ikke så smuk.”

Martin: “Erfaringer med mennesker meget tæt på mig.”

Hvilke konklusioner har du ud fra de respektive ting?

Martin: “Aldrig at stole så intenst igen, men måske for at opbygge tillid over en længere periode.”

Og dig, Freddy? Sandsynligvis for at give børnene mere kærlighed. Eller?

Freddy: “Mine børn har al min kærlighed fra mig, al min kærlighed.”

Du har nu fået noget helt nyt på din hud. Ekstra til dit barnebarn Emilio. Navnet er skrevet på din underarm, og det er meget frisk – din allerførste tatovering.

Freddy: “Jeg hader faktisk tatoveringer. Så på mig. Jeg har heller aldrig ønsket mig en tatovering. Og jeg er kristen, altså katolik, og jeg har altid sagt til den gode Herre: ‘Kære Gud, hvis jeg virkelig bliver bedstefar, vil jeg gøre noget, du ved, jeg aldrig ville gøre’ – få en tatovering – og jeg blev bedstefar. Den gode Herre ville have mig til at få en tatovering. […] Jeg er egentlig ikke en tøs, men jeg vil sige helt ærligt: Det ‘gjorde ondt’, selvom jeg vidste, det kunne gøre ondt«.

Hvad var den mest absurde overskrift om jer?

Freddy: “Det var mange år siden, da Martin og jeg var nye med Fantasy. Og der stod det i en avis: ‘Mørkt krøllet hår belagt med make-up. Havde vi ikke haft sådan noget før? Så: Minder de to fyre ikke om “Modern Talking” indtil nu?’ sagde jeg: Dude, det er fantastisk – hvis de skriver sådan om os – er vi virkelig interessante!”

Martin: “Nå, det dummeste, jeg nogensinde har læst om mig selv: At jeg forlod min ekskone for en yngre. Det er totalt nonsens.”

Hvilken schlager-kollega kan du ikke lide og hvorfor?

Freddy: “Det ville være dumt at svare på det. Uh, jeg er ligeglad. Det svarer jeg ikke på. […] Der er én person, jeg ikke synes er så stor. Jeg ved ikke engang hvorfor. Fordi vores møder altid har været dumme. Og der er virkelig ingen grund. Men jeg kan virkelig ikke lide personen.

Martin: ”Jeg har også tre skikkelser. Men det hører som sagt ikke hjemme i det offentlige.”

Hvad har været jeres mest pinlige øjeblik som schlager artist indtil videre?

Freddy: “Som Schlagerkunstner? Så jeg fandt det meget pinligt, men bagefter viste det sig at være totalt sympatisk. Nemlig vores optræden i Oberhausen Arena, ved Schlagerstar Parade.

Martin: “13.000 mennesker. Vi var så nervøse. Aftenen før var vi ude et sted i Mosel-Land med gruppen ‘Wind’ og Michelle.”

Freddy: “Tanzcafé Dörken. Vi fik 500 mark dengang.”

Martin: ”Dagen efter står vi foran arenaen… Vi kom så sent, at vi selvfølgelig ikke kunne lave et soundcheck mere. Og så står der 13.000 mennesker, vent, bebuder Uwe Hübner os rigtig pænt, vi træder ind på scenen – afspilningen virker ikke. Vi vender os om, men vi får lige et blink: ‘Blank Disc’. Det betyder: Ingen sang på cd’en. Vores manager løb straks hen til bilen. Han havde en backup-cd med fuld afspilning der. Han kom tilbage i salen, satte disken i cd-afspilleren, den starter, musikken starter, vi går på scenen, 13.000 mennesker jubler, og så begynder musikken at hoppe. Men sangen var der allerede.

Freddy: “Vi tog chancen og vidste ikke, hvad vi skulle gøre. Jeg sagde, vi ville synge a cappella. Og jeg sang balladen og a cappella fra start til slut. Og så var der et voldsomt bifald. Uwe Hübner kom så til os og sagde: ‘Hey gutter, ærligt talt, I gjorde det så godt. 13.000, og du går på scenen for første gang, og du er så spontan, og du synger bare det nummer a cappella.'”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fantasy (@fantasy.official)

Hvad var jeres sidste løgn?

Freddy: “Min sidste løgn? Hvis jeg skal være helt ærlig: Jeg lyver ikke. Det har jeg helt opgivet, siden jeg har været sammen med min partner. At lyve er udmattende. For eksempel skal jeg i dag tænke på, hvad jeg fortalte dig i går, hvis det ikke var sandheden. Og det er for trættende for mig. Jeg vil hellere fortælle sandheden. Hvis jeg skal sige noget, der ikke er så pænt, vil jeg helst ikke sige noget som helst«.

Martin: “Små hvide løgne, det gør alle. […] Hvis vi for eksempel rejser med tog, har spist en currywurst og lige er hoppet på ICE, så kan vi ikke sige: ‘Vi havde ikke tid til at købe en billet. Kan vi bestille dette?’ […] En, der har gået gennem livet i 50 år og aldrig har løjet – han har løjet igen.”

Aldrig mere sex med en anden person eller aldrig igen musik?

Freddy: Aldrig have sex igen! Det er nemt. Jeg kan allerede godt lide at spille for mig selv. Det gør alle! […] Musik er som sex for mig!”

Martin: “Jeg foretrækker musik. For så er Freddy også en del af det. […] Jeg er nem at overtale på mange måder.”

Martin, afslut sætningen: Freddy er…

Martin: “… min bedste ven!”

Og Martin er…

Freddy: “… min allerbedste ven. Min eneste ven, jeg har ikke mange venner. […] Jeg elsker ham meget højt!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse