Jeg har vasket toiletter

Med albummet “Phönix aus der Asche ” er Martin og Freddy fra Fantasy tilbage. Drengene har været en integreret del af schlagerverdenen siden 1997 og kan i dag leve rigtig godt af deres musik. Men der var også en tid før deres sangkarriere. Hvordan tjente de til dagen og vejen dengang?

Fantasys karriere er absolut imponerende. Sammen har de solgt flere millioner plader. Deres albums toppede også flere gange hitlisterne. Men der var også en tid FØR karrieren for Freddy og Martin.

Martin fra Fantasy: Fest i stedet for arbejde

Hvordan tjente de to penge før? På spørgsmålet om, hvad deres skøreste job var, svarede Martin i et interview med Schlager.de: “Jeg lærte at være maler og lakerer i et år.” Dengang renoverede han et stort diskotek i Dinslaken sammen med firmaet. Men pengene var nok ikke nok for sangeren på det tidspunkt: Martin ville arbejde som parkeringsvagt uden for spillestedet. Men under åbningen gik det op for Martin, at han ikke havde lyst til jobbet. Han skiftede straks tøj og festede på diskoteket. “Det var lidt skørt. Jeg tjente ikke noget den aften,” husker sangeren.

Fantasy Freddy: Hans sjove hoteljob

Freddy fik også lov til at have et særligt job i sit liv. “Jeg skrubbede engang toiletter,” afslørede fantasy-stjernen. Freddy var i midten af 20’erne, da han arbejdede på et hotel. Et job, som han virkelig nød. Det var også en meget lærerig tid for Freddy: “Jeg lærte et par tricks om, hvordan de gør rent på hoteller. Det er derfor, jeg altid gør rent, når jeg flytter ind på et nyt værelse.” Så kære hotelejere, pas på. Freddy med ørneøjne ser alt, hvad der roder på toiletterne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse