Sejr i retten over cabaretkunstner Keltermann

Hun har vundet. I retssagen mod kabaretkunstneren Christian Keltermann, der i sit aktuelle program fornærmede Anna-Carina Woitschack som “Schlagermadras”, er der nu truffet en afgørelse – til fordel for Anna-Carina, oplyser “BILD”.

Det har retten besluttet

I går (27. februar) afsagde landsretten i Hannover en dom. Resultatet: Anna-Carina Woitschack behøver ikke at finde sig i fornærmelser som dem fra Keltermann. I afgørelsen, som kabaretkunstneren ifølge “BILD” ikke selv var til stede ved, blev det fastsat, at han med øjeblikkelig virkning fik forbud mod at fremsætte fornærmende bemærkninger om Anna-Carina. I modsat fald skulle han betale en administrativ bøde på 250 000 euro.

Keltermann ønsker at appellere

Anna-Carina Woitschack understregede over for avisen, at hun følte, at fornærmelserne var så slemme, at hun gav sagen videre til sin advokat. Christian Keltermann kræver derimod stadig en debat med den anden side og siger, at han vil appellere. “Hvis vi som kabaretkunstnere ikke længere må sige sådan noget, kan vi lige så godt lukke vores forretning”, sagde han til “BILD”. Desuden er dommen endnu ikke retligt bindende – så om det sidste ord virkelig er sagt vil tiden vise.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse