Schlagerverdens James Dean annoncerer sin debut og udgiver sit album “Schockverliebt”

Foto: Heimat / Telamo

Store pop- og schlagerbevægelser, garanteret gåsehud med kor og guitarer, trompeter og dansebare beats: “Schockverliebt”, som er Eric’s første album, multiinstrumentalisten og producenten, blev udgivet den 3. september 2021 af TELAMO.

Eric Philippis debutalbum “Schockverliebt” er erklæringen om Schlager 3.0. Du kan føle, at den nytilkomne ikke kun er en lidenskabelig sanger, men en rigtig fuldblodsmusiker og dygtig multiinstrumentalist, der altid sætter sit præg på disse dybt personlige titler på nye måder. Han er også klart interesseret i mere end bare underholdning: i årevis har han været engageret i mere samhørighed og et anti-mobning-initiativ.

Longplayeren er visionen om en overraskende moden kunstner, der også gør brug af lyden af ​​musikhistorien, som om han allerede havde meget mere erfaring. Hos Eric Philippi går store visioner, personligt indhold og endnu større kroge hånd i hånd.

Eric Philippi blev født i 1997 men blev i en meget tidlig alder tiltrukket af scenen – han var underholder for den store familie.

Selvom sangeren og multiinstrumentalisten (inklusive trompet, klaver, guitar) optrådte regelmæssigt på alle festivaler og fester som barn, besluttede han i første omgang at uddanne sig til bil-mekatroniker.

Selvom han også vandt første præmier (herunder konkurrence for nyankomne i Saarland -radiostationen “Radio Salü”, 2015), det var klart for alle efter en fødselsdagsfest af hans chef, hvor en “lille serenade” var blevet til en fuldgyldig spontan koncert, at han ”ikke hørte til under løfteplatformen, men på showscenen”, som hans nyligt afdøde eks-chef udtrykte det bagefter. “Vi kunne ikke have en familiefest uden musikken fra kunstnere som Udo Jürgens, Howard Carpendale eller Helene Fischer.”

“Jeg forbinder det med utroligt smukke minder, og selv da beundrede jeg, hvordan Schlager lader folk komme sammen. Det vil jeg nu gerne bygge videre på med mine egne sange,” siger Eric Philippi, der senest blev omtalt som den nye“ James Dean of Schlager ”.

Faktisk springer gnisten så hurtigt med hans musik, fordi Eric Philippi simpelthen er en alsidig og fuldblods musiker – og hans historier er så tæt på hans eget liv.

Han er interesseret i inspirerende historier, levende minder og store, fælles øjeblikke. Med debutalbummet “Schockverliebt” præsenterer Eric Philippi hele sin vision som musiker for første gang.

Kilde: Stadlpost.at

Du kan bestille hans debut album her: Eric Philippi – Schock Verliebt

Det skal du læse