Michelle chokerer sine fans med denne triste nyheder

Det hele starter harmløst nok. Instagram-videoen er taget i minutterne før Michelles store optræden ved Florian Silbereisens »Das große Schlagerfest XXL«-fest i Rostocks Schlagerhalle. Det viser Michelle, der efterfulgt af sin kæreste, Eric Philippi, skynder sig gennem Stadthalles lange, lave, smalle katakomber til bagsiden af showscenen. Mens Silbereisen stadig skaber en fantastisk stemning inde i hallen, møder Michelle og Philippi først Thomas Anders bagved scenen, som ikke er synlig for publikum. »Tommäs!«, hilser Philippi først lidt flabet på ham. Man frygter nu et pommes frites-rim, men i stedet starter Philippi ret ironisk: »Du har ikke set Thomas i lang tid, så smuk, så smuk …«

Michelle gør sig klar – Eric ordner sit hår

Mens Michelle uden hjælp gør sig klar til sin optræden, sløjfer høretelefonkablerne under sine hair extensions til transponderen på hoften og griber mikrofonen, ordner Philippi hurtigt sit hår med en hårspray-trænet hånd. Så går de videre under scenen og må bøje sig ned for at komme ind i en lav to-personers “slæde” på skinner. Det bliver klart, at dette bliver en forestilling med en overraskelseseffekt med Michelle op af scenegulvet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michelle (@michelle_aktuell)

Mens Florian Silbereisen stadig underholder det muntre publikum, må Michelle og Philippi vente. Dernede, trængt sammen og luften er indelukket. Der skal gå fire minutter, før Michelles festøjeblik endelig kommer. Ovenpå buldrer aftenens første sang, og så er hun – bogstaveligt talt – på toppen. »Das Jahr ging viel zu schnell vorbei, der Sommer hielt nur ein MomentWir rennen dem Leben hinterher, ich hab dir viel zu wenig Zeit geschenkt …“, synger hun, det er hendes sang ›Paris‹. Den sidste tone er forsvundet, Florian Silbereisen skynder sig over for at få en lille snak med Michelle. Det handler også om ESC, Michelle kender sin vej rundt, hun sluttede i top ti (2001, 8. plads).

Silbereisen foreslår, at hun selv skal starte for Tyskland igen, hun, pointgaranten. Og sådan er det. Michelle lytter tålmodigt. Men SÅ udbryder hun: »Mig?! Aldrig i livet! Aldrig!« Så højt, at hun må være meget, meget alvorlig. En afvisning, der har pinlige kvaliteter. Michelle – afslaget til Eurovision Song Contest: det er et rungende nej.

Men – der var en anden … Under scenen. Ja, det var der. Eric Philippi. Han fik også lov til at skyde op af gulvet til duetten med Michelle. Ti minutter alene under det lave scenegulv. Gad vide, om det var så godt for hans hår…?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse