Michelle kort efter forlovelsen: Relationscoach for hendes Eric Philippi?

Overlykkelige annoncerede Michelle og Eric Philippi deres forlovelse på “Schlagerbooom Open Air” i Kitzbühel. For schlagerstjernerne er én ting sikker: De har fundet den sande kærlighed og vil tilbringe resten af deres liv sammen. “Jeg vil tilbringe resten af mit liv med denne kvinde. Derfor stillede jeg hende spørgsmålet over alle spørgsmål for omkring to måneder siden,” afslørede Eric Philippi endelig over for sin ven Florian Silbereisen ved “Schlagerbooom”. Og Michelle kunne heller ikke længere holde sin kærlighedshemmelighed for sig selv. “Ja! Selvfølgelig sagde jeg JA!” sagde hun glad på scenen.

Michelle og Eric Philippi: Først forlovelse, så parforholdscoach?

Parret ønsker dog at gå langsomt frem, når de planlægger deres bryllup. I modsætning til deres forlovelsesmeddelelse vil brylluppet snart finde sted i en lille kreds. Parret ønskede dog ikke at afsløre præcis, hvornår dette ville være tilfældet ved “Schlagerbooom”. Ikke desto mindre ser det ud til, at Michelle allerede tænker et skridt frem. Michelle følger en relationscoach for mænd på Instagram. Ved hendes forlovede Eric Philippi noget om det?

Michelle og Eric Philippi: I gode og dårlige tider

Coachen siger, at han støtter “autentisk og sund maskulinitet” og hjælper par med at få et tilfredsstillende forhold. Tilsyneladende et godt råd til Michelle, da hun efter to mislykkede ægteskaber ved, at selv om man siger “ja”, handler det om at holde sammen i “gode og dårlige tider”. Hvis hun og Eric Philippi får en krise i fremtiden, er Michelle forberedt og har allerede de rette kontakter til at kunne handle hurtigt og effektivt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x