Trist tilståelse! Nu kommer meget frem i lyset

Eric Philippi og hans kæreste Michelle er det helt store samtaleemne for tiden. Både privat og professionelt er de et drømmepar. De to forstår hinanden blindt. Måske er det, fordi de begge har været igennem et helvede i fortiden. Eric var offer for mobning! Hvor forfærdeligt!

Eric Philippi blev forrådt af sine venner

Da Eric Philippi er gæst i podcasten “Aber bitte mit Schlager”, bliver han spurgt, om mobning nogensinde har været et problem i hans liv. Hans svar er overraskende, for der var en tid i hans liv, hvor han led under mobbeangreb fra sine skolekammerater. “Jeg må være ærlig og sige, at jeg havde en periode i mit liv, hvor mobning var et meget stort problem. Den måde, folk håndterede det på, da jeg sagde: ‘Jeg vil kun lave musik på fuld tid nu, og jeg vil stå på scenen’. Fra det øjeblik var der en masse mennesker – inklusive venner, som jeg desværre fandt ud af senere – som også vendte sig mod mig. I hvert fald udadtil …” Sikke en tilståelse!

“Stadig ikke håndgribeligt for mig”

Eric Philippi forklarer i podcasten, at det ikke kun var verbale angreb på hans person. Han var offer for forskellige hater-angreb på især internettet: “Der var nogle virkelig ekstreme mobbesider. Det startede på Facebook, hvor folk virkelig gjorde grin med mig på den værst tænkelige måde. Der blev lavet fotomontager. Hundredvis af ting… Desværre også fra mit eget miljø. Så det er stadig ikke håndgribeligt for mig, desværre.” Det blev også værre efter kærlighedsudflugten med Michelle, for Eric fik endda mordtrusler!

Eric Philippi forsvarer ofre for mobning

Den dag i dag har Eric Philippi svært ved at forstå, hvorfor folk tyer til sådanne mobningsmetoder bare for at såre andre. Han har dog selv lært – til dels takket være sit forhold til schlagerstjernen Michelle – at komme overens med oplevelsen til en vis grad: “Det er en skam, at folk er i stand til at gøre sådan noget. Men det var en meget lærerig tid for mig, fordi jeg lærte at håndtere det. Og at opmuntre andre mennesker til at gøre det samme!” I dag forsvarer Eric Philippi andre ofre for mobning. Et vigtigt emne, som også bør have stor opmærksomhed i fremtiden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse