“Schlagerstrandparty” aflyst! Hvad siger tv-stationen

Florian Silbereisen giver ARD gode seertal med sine store schlagerevents lørdag aften. Showene bliver udsolgt på ingen tid. Men nu bliver en populær udgave aflyst, som MDR nu har bekræftet over for Schlager.de.

Det er ikke så mærkeligt, at rigtige schlagerfans noterer sig alt, hvad der sker, så de ikke går glip af noget og kan være der live. Forsalget til de næste store schlagerfester med Florian Silbereisen er allerede startet. Det store “Schlagerbooom Open Air” finder sted i Kitzbühel i begyndelsen af juni. I midten af oktober 2024 vil “Schlagerbooom – Alles sparkelt! Alles glitzert” finde sted i Dortmund. Showene organiseres af ARD, mens den østtyske tv-station MDR står for produktionen.

Skuffede schlagerfans – hvor er strandfesten blevet af?

Florian Silbereisens fans må desværre undvære et populært schlagershow i 2024: “Die große Schlager-Strandparty” fra Gelsenkirchen var en integreret del af schlagersommeren. I 2024 er begivenheden imidlertid forsvundet fra programmet. MDR bekræfter aflysningen. I 2023 blev det optaget den 15. juli i Gelsenkirchens amfiteater og sendt omkring tre uger senere.

MDR bekræfter aflysning – mulige årsager: Sport, vejr, penge

“Hvad skete der?” spørger mange fans sig selv med irritation. Der er flere mulige årsager. På den ene side bliver ARD’s sommerprogram rystet af EM i fodbold og de olympiske lege. Der vil være live sport i primetime næsten hver dag i juli og august. En anden grund kan være vejret. Under 2023-optagelserne var der lunefuldt vejr og kraftig regn, som virkelig slog Florian og hans gæster ud af kurs. Og endnu et aspekt kan spille en rolle: Pengene. Når alt kommer til alt, er liveproduktioner meget tidskrævende og dyre for en tv-station. Ingen sammenligning med programmer fra et fuldt udstyret studie.

Bliver schlagerfans snydt for et populært show?

Går schlagerfans glip af noget? Det afviser en talskvinde for tv-stationen MDR, for det lovede antal schlagershows lørdag aften på Ersten er uændret. I december annoncerede tv-stationen fem store Silbereisen-produktioner for 2024.

Det gør tv-stationen faktisk ære på: I januar sendes programmet

“Schlagerchampions” og “Die große Schlagerüberraschung” i marts for at markere Florian Silbereisens 20 års scenejubilæum. Dette vil blive efterfulgt af “Schlagerbooom”-festerne i juni og oktober, og selvfølgelig vil “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” endnu engang ringe julen ind. “Schlager-strandfesten vil falde til jorden. Det er en skam!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse