Schlagerstjernernes vægttabsmetoder

Især nu, i de varme måneder der kommer, bliver tøjet kortere, og mange forsøger at nå deres idealvægt. Det vigtigste er selvfølgelig altid: Du skal føle dig godt tilpas i din krop. Selvbevidsthed er afgørende for vores indre lykke. Nogle schlagerstjerner som Maite Kelly og Andrea Berg har tidligere tabt mange kilo – og på en helt anden måde! Her er en kort oversigt.

I “Giovanni Zarrella Show” i begyndelsen af ​​april var Maite Kelly klart slankere. Allerede under hendes medvirken i “Let’s Dance” væltede kiloene i sangerinden. Frem for alt elsker hendes fans, at Maite Kelly står ved sin figur og understreger sine kurver.

I en “ZDF-Fernsehgarten” udgave så seerne tydeligt, at hun havde tabt et par kilo igen. Hvordan hun gjorde det er stadig uklart. Management har ikke ønsket at udtale sig til Schlager.de. Under alle omstændigheder ser Maite Kelly utrolig glad ud og har som altid givet et fantastisk show i sine sidste optrædener.

Andrea Berg: 10 kilo på 10 uger

Schlager-dronningen gjorde sit store tv-comeback i april 2022 hos Giovanni Zarrella. En ting var umiddelbart bemærkelsesværdig: Andrea Berg så superslank ud, hendes ben uendelige lange. Efter sin optræden afslørede hun, at hun tabte sig ti kilo på ti uger. Hendes metode: grøntsagsjuice i stedet for øl, og mere motion. Det var et “personligt behov” for hende at komme af med et par kilo, sagde hun til “BILD”. Da hun så på vægten, besluttede hun sig for at gå på slankekur. For én ting er særligt vigtig for Andrea Berg: “Min personlige påstand er: Når jeg går på scenen, vil jeg også gerne se godt ud. Jeg vil ikke strutte med maven og føle mig som en mops.”

Semino Rossi: Hans opskrift er periodisk faste

Semino startede sin diæt sidste år. I Corona-pausen tog Semino Rossi på i vægt og var ikke længere tilfreds med sin figur. Så han besluttede at gå på slankekur. Hans metode til at bekæmpe kiloene blev faste. Der er forskellige programmer her. Semino valgte den såkaldte 16:8-metode. Det betyder, at han ikke måtte spise i 16 timer mellem to dage. De øvrige 8 timer af dagen kan du spise måltider som normalt. Semino spiste sundt og drak masser af vand. En hård tilbagetrækning, der bestemt var det værd for Semino Rossi: Figuren af ​​argentineren er virkelig imponerende.

Norman Langen: Diæt ved hjælp af en app

På grund af Corona-perioden akkumulerede nogle mennesker unødvendige kiloer. Dette er, hvad der skete med Norman Langen. På grund af manglende optræden tog den tidligere DSDS-stjerne på i vægt, og da han kiggede på vægten, besluttede han sig for at kæmpe mod kiloene – ved hjælp af en app. Han afslører til Schlager.de: “I appen scanner du alle de produkter, du køber – og indtaster straks alle næringsværdierne der. Så kan du klikke på forskellige kategorier – vil du bygge muskler eller vil du ned i vægt? Jeg valgte, at jeg gerne vil tabe mig. Appen viser dig så, hvor meget du stadig må spise den respektive dag, og hvor mange kalorier du allerede har indtaget. Hvis du har spist for meget, vil app’n rødme og foreslå, at du træner.” Norman Langens vægttab virkede, han føler sig i god form og har allerede tabt et par kilo.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse