“Schlagerjubilee” med Florian Silbereisen blev udsolgt efter få minutter

Det er 20 år siden, Florian Silbereisen var vært for sit første “Feste-Show”. Et jubilæum, der naturligvis fortjener at blive fejret. For Florian er nu blevet en af landets største entertainere. Alle elsker ham, alle kender ham, og nu bør alle fejre ham!

“Ingen kan tage en ting fra mig, for det er den største glæde i livet” – Schlagerfans forbinder denne sang med ren livsglæde og selvfølgelig med Florian Silbereisen. For han synger denne sang ved næsten hvert eneste show, når han går på scenen. Flori har været vært for de populære tv-shows i 20 år nu, og det skal fejres.

Den 29. februar 2024 vil der blive svajet, grinet og grædt sammen til det store “Schlagerjubiläum” fra kl. 20.15 med Florian Silbereisen. Media City i Leipzig (Studio 3) vil helt sikkert være fyldt til bristepunktet. Og billetterne? De blev sat til salg under Schlagerchampions, og de blev udsolgt på få minutter! En stor succes for Silbereisen og endnu et bevis på, at hans shows stadig er meget populære…

Florian Silbereisen opdagede sin passion for musik i en ung alder. Med sin umiskendelige charme og unikke stemme formåede han hurtigt at fange folks hjerter. Hans talent gik ikke ubemærket hen, og i 2001 blev han udnævnt til vært for programmet “Feste-Show”. I årenes løb er “Feste-Show” blevet en fast favorit i schlagergenren. Med en blanding af livemusik, underholdende gæster og medrivende optrædener har Florian Silbereisen formået at gøre showet til et ægte højdepunkt i tv-programmet. Han forbliver altid tro mod sin stil og inspirerer med sin autentiske facon.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse