Schlagerfestival d. 9 & 10 Juni 2017/2018 i Klaffenbach, Chemnitz.

Lørdag og Søndag var der Schlagerfestival i Klaffenbach, ved det gamle vandslot ved Chemnitz. Godt 6000 Schlager fans var mødt op, og havde betalt 199 € for begge dage. Jeg var taget derned for at dække historien, og vi havde et fantastisk vejr dernede – 32 grader. Hele festival området var hejnet ind omkring små boder med alt godt til ganen. Det hele var lavet meget idyllisk omkring en lille sø med store træer der gav lidt skygge.

I boderne kunne man få alle mulige varme retter, pølser, pandekager, pizza mm., samt dejlige hjemmelavede is. Og selvfølgelig, masser af øl. Der var en stor scene placeret over for et stort område hvor der blev serveret øl, og hele området var dekorreret med forskellige inputs. Om Lørdagen, når kunstnerne havde optrådt med deres 3 numre var der Autogramtime i den modsatte ende af området, så der var hele tiden en vandring fra scenen til Autogramstedet hvor kunstneren skrev autografer samt lavede selfies med en.

 

 

 

 

Et sted kunne man sågar købe deres Cd/Album rimelig billig 5/10€ stk. Selve Festivallen åbnede kl.10.00 med Newcomer kunstnere som konkurrede om at vinde for bedste titel, som så fik lov til at være “opvarmning” for Florians Schlager des Jahres inde i Das Wasserschloss på den store scene. Om de var med på TV optagelserne, kan jeg ikke garrantere.

 

 

 

 

De kunstnere der optrådte om lørdagen var: Jay Khan, Rosanna Rocci, Christin Stark, Julian David, Allessa, Jonathan Zelter & Band, Natalie Lament, Michael Fischer, Die Lollies, Sascha Heyna, Die Himmelsstürmer, Frank Lukas, Kubus Muller, Pia Malo & Olaf der Flipper.

Den første af kunstnerne der gik på var Christin Stark, herefter fulgte der bare en strid støm af kunstnere, med dejlig mere, eller mindre kendte melodier. Nogle af kunstnerne brugte selvfølgelig lejligheden til at præsentere deres nye single.

Marie Wegener som vandt i Deutschland sucht den Superstar DSDS, dukkede lige pludselig op med et helt kamerahold efter sig hvor hun var i gang med sin promotion Tour. Pludselig var der 20 fotografer om hende samt en masse fans, der gerne ville have taget en selfie med hende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festivallen her d. 9 juni sluttede kl. 16, hvorefter der var live musik alt imens folk fik drukket og spist samt gjort sig klar til Schlager des Jahres TV optagelserne inde på Das Wasserschloss her i Chemnitz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Se billederne herunder

Det skal du læse