“Schlagerchance 2023” med Florian Silbereisen

At stå på en scene med de store schlagerstjerner og derefter i et Florian Silbereisen-show… Denne drøm kan nu gå i opfyldelse ved “Schlagerchance 2023”. For femte gang inviterer MDR stadig relativt ukendte schlagersangere til at demonstrere deres evner. Vinderen af showet får lov til at optræde live i Dortmund ved “Schlagerbooom 2023”. Nu er datoen for dette års udgave blevet offentliggjort, hvilket er overraskende tidligere i schlagerkalenderen end forventet, og fadderne er også kendt…

I år vil showet “Schlagerchance 2023” allerede blive sendt den 29. september. Normalt finder showet altid sted i oktober og kort før “Schlagerbooom 2023”. Hvilke kandidater, der får chancen for det store gennembrud, er endnu ikke officielt kendt. Insidere har dog mistanke om, at nyankomne Madlen Rausch og Jennifer Junker kunne være mulige kandidater.

Jennifer Junker udgiver sit debutalbum “Wieder Gänsehaut” samme dag som showet – så at deltage ville være en perfekt mulighed for hende til at introducere sig selv for offentligheden. Michelle, Eloy de Jong, Frank Schöbel og DJ Ötzi er indtil videre blevet udpeget som faddere, men ellers bliver showet nok mere en overraskelse. “Schlagerchance” i Leipzig giver ukendte schlagersangere mulighed for at skabe sig et navn i branchen. I 2022 var Undine Lux i stand til at vinde konkurrencen. Sidste års jury bestod af Nicole, Ross Antony, Irene Sheer og Kerstin Ott. Det vides endnu ikke, hvilke stjerner der vil være med denne gang for at vejlede og støtte de nyankomne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse