“Schlagerchance 2023”: Florian Silbereisen er på udkig efter schlager-newcomer

At stå på en scene med de store schlagerstjerner og derefter i et Florian Silbereisen-show… Denne drøm kan nu gå i opfyldelse ved “Schlagerchance 2023”. For femte gang inviterer MDR stadig relativt ukendte schlagersangere til at demonstrere deres evner. Vinderen af showet får lov til at optræde live i Dortmund ved “Schlagerbooom 2023”. Nu er datoen for dette års udgave blevet annonceret, hvilket er overraskende tidligere i schlagerkalenderen end forventet.

I år vil showet “Schlagerchance 2023” allerede blive optaget den 29. september. Normalt finder showet altid sted i oktober og kort før “Schlagerbooom 2023”. Showet vil så først blive sendt den 21. oktober fra kl. 20.15 på MDR. I øjeblikket vides det endnu ikke, hvilke kandidater der får chancen for det store gennembrud. Insidere har dog mistanke om, at nyankomne Madlen Rausch og Jennifer Junker kunne være mulige kandidater.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af (@madlen.rausch)

Jennifer Junker udgiver sit debutalbum “Wieder Gänsehaut” samme dag som showet – så at deltage ville være en perfekt mulighed for hende til at præsentere sig selv for offentligheden. Showet “Schlagerchance” giver ukendte schlagersangere mulighed for at skabe sig et navn i branchen. I 2022 var Undine Lux i stand til at vinde konkurrencen. Sidste år sad Nicole, Ross Antony, Irene Sheer og Kerstin Ott i juryen. Det vides endnu ikke, hvilke stjerner der vil være der denne gang for at guide og støtte de nyankomne.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse