Schlagerchampions 2021: Hilser Florian Silbereisen disse gæster velkommen?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

I slutningen af ​​februar præsentere Florian Silbereisen med lidt forsinkelse ARD-Gala Schlagerchampions 2021. Vi tænker på de mulige gæster på forhånd.

Schlager-fans har allerede markeret den 27. februar med et fedt og rød kryds i kalenderen: Der byder Florian Silbereisen os endelig velkommen til ARD-showet Schlagerchampions 2021. Som sædvanlig er gæstelisten til showet en meget velbevaret hemmelighed. Der er dog allerede gode indikationer på, hvilke Schlager-stjerner der vil være gæster hos Flori.

Schlagerchampions 2021: Florian Silbereisen indhenter showet

Schlagerchampions følte også virkningerne af coronapandemien. Så showet, som normalt er det første store schlager-show efter nytårsaften, måtte udsættes i 2021. Trods alt er udsendelsen ikke helt annulleret, men vil først blive sendt den 27. februar. For at dette skal lade sig gøre er Silbereisens show Schlager-Lovestory nød til at vige.

Schlagerchampions 2021: Disse gæster kunne være der

En optræden af de nystiftede “Schlagerkids” burde være relativt sikker. En del af denne gruppe på fire er også Miguel Gaspar, som Florian Silbereisen og Thomas Anders opdagede i programmet ”Klein gegen Groß” og derefter blev Miguel inviteret til et Silbereisen-show.

På deres første CD synger de hovedsageligt store hits fra andre stjerner. Og det kunne være en anden indikation af at de gæster Schlagerchampions. Det er meget muligt, at Schlagerkids derefter præsenterer mindst en af ​​deres albumduetter med DJ Ötzi og Michelle på TV. Begge havde også skabt en sensation sidste år med deres nye sange.

Herover kan du se eller gense showet fra sidste år.

Schlagerchampions 2021: Vil disse nye album blive promoveret i showet?

Og en tredje duet med børnene er mulig: De har også gen-sunget Ben Zuckers sang “Was für eine geile Zeit”. Ben er en af ​​de musikere, der bestemt vil være en del af showet. Han udgiver sin nye single “Guten Morgen Welt” den 12. februar. Hos Silbereisen, hvor Ben alligevel er regelmæssig gæst, kunne sangen fejre sin tv-premiere, og Ben Zucker kunne promovere sit kommende album (“Jetzt erst recht!”; Udgives 16. april).

De kommende album udgivelser er en meget god indikator for mulige gæster i Silbereisen-showet. Og selvom cd’en først udgives efter showet, vises singler, der er udgivet på forhånd, ofte i tv-programmerne. Derfor kunne disse stjerner også promovere deres respektive album ved Schlagerchampions 2021:

Vincent Gross: Hans album „Hautnah“ blev udgivet d. 29. Januar
Nino de Angelo: „Gesegnet und verflucht“ kommer d. 26. Februar
Bonnie Tyler: „The Best is still to come“ kommer d. 26. Februar
Laura Wilde: „Unbeschreiblich“ kommer d. 5. Marts
Maite Kelly: „Hello“ kommer d. 19. Marts
Jay Alexander & Kathy Kelly: „Unter einem Himmel“ kommer d. 19. Marts
Vanessa Mai: „Mai Tai“ kommer d. 26. Marts
Giovanni Zarrella: „Ciao“ kommer d. 9. April

Beatrice Egli og Eloy de Jong har lige udgivet deres duetsingel „Bist du’s oder bist du’s nicht“.

Men selv uden en ny cd er der indikationer på, hvem der stadig kan være gæster. DSDS-vinder Ramon Roselly vil næsten helt sikkert være der. ARD annoncerer endelig, at Florian Silbereisen byder velkommen til “årets stjerner”, og Ramon er bestemt DEN nyankomne 2020.

Schlagerchampions 2021: Synger Maite Kelly og Roland Kaiser deres duet igen? Fantasy har altid en fast plads. De har for nylig udgivet et julealbum. Men de kunne også være en del af februar-showet med et nyt nummer.

Duetten er også en klassiker blandt Schlagerchampions “Warum hast du nicht nein gesagt” af Maite Kelly og Roland Kaiser. Maite udgiver alligevel et album.

Roland Kaiser har udgivet en ny fanvideo til “Das Beste im Leben” og kan høres på den officielle cd til tv-showet med sin klassiker “Santa Maria”.

Det er også muligt, at Andrea Berg vil være en del af Schlager Champions 2021. Den 5. februar udgav hun sine bedste kærlighedssange “In Liebe”.

Generelt giver sampler-cd’en til showet naturligvis også god information om mulige gæster. Da cd’en blev annonceret, kunne Florian Silbereisen selv have givet et nyt tip. Udkommer d. 22-1-2021 og kan forudbestilles her: Schlagerchampions 2021

Vil disse stjerner være gæster ved showet? Han navngav eksplicit Andrea Berg, Matthias Reim, Howard Carpendale, Kerstin Ott, Ramon Roselly og Maite Kelly via Facebook.

Og Helene Fischer? Ifølge rapporter planlægges et nyt album. Bliver der en ny sang premiere hos Silbereisen? Det ville helt sikkert være en top begivenhed med en ny single. Måske også til en duet med Sarah Connor?

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse