Schlagerbooom Open Air 2024 med Florian Silbereisen

Lørdag den 8. juni 2024 fandt det længe ventede Schlagerbooom Open Air-stadionshow sted i Østrig, præsenteret af ingen ringere end Florian Silbereisen. Oprindeligt skulle begivenheden have været sendt live på ARD og ORF 2, men uventede storme satte en kæp i hjulet. I stedet blev generalprøven fra fredag vist, men det lagde ingen dæmper på fansenes begejstring.

Den maleriske kulisse i Kitzbühel udgjorde den perfekte ramme for en begivenhed af denne størrelse. Det drømmeagtige landskab og sommerflair gav showet en særlig atmosfære. Selv om fansene måtte undvære live-transmissionen, var spændingen stadig til at tage og føle på, da generalprøven begyndte.

Den perfekte vært for Schlagerbooom Open Air 2024

Florian Silbereisen, en fast bestanddel af schlagermusikkens verden, var aftenens vært med charme og energi. Han imponerede ikke kun som vært, men præsenterede også sin nye sang »Sommernachtsgefühle«, som perfekt indfangede den romantiske stemning i sommernætterne og fik fansenes hjerter til at slå hurtigere. Hans evne til at underholde publikum og sprede en positiv stemning er uovertruffen. Silbereisen viste endnu en gang, hvorfor han betragtes som en af de bedste entertainere i Tyskland.

Hans charme og naturlige udstråling fik både kunstnere og publikum til at føle sig godt tilpas. Med sin afslappede facon og sine humoristiske kommentarer bidrog han i høj grad til showets succes. Det var tydeligt, at Silbereisen ikke kun har et særligt forhold til schlager som konferencier, men også som kunstner.

Aftenens stjerner

Listen over kunstnere, der optrådte, var imponerende: Andy Borg, Ben Zucker, voXXclub, Kerstin Ott og mange andre sørgede for en varieret og underholdende aften.

Andrea Berg, som er kendt for sine stærke og følelsesladede optrædener, skuffede heller ikke denne gang. Med sin nye single »Sag niemals nie« gav hun en forsmag på sit kommende album og begejstrede publikum med sin uovertrufne tilstedeværelse på scenen. Rainhard Fendrich, en af Østrigs mest kendte musikere, fik publikum til at synge med og vugge med sine hits »I am from Austria« og »Macho Macho«.

Maite Kelly, som med kort varsel trådte til i stedet for Howard Carpendale, der var syg, demonstrerede endnu en gang sin alsidighed og professionalisme. Hendes optræden blev modtaget med begejstring af fansene og skabte en sprudlende atmosfære. Andy Borg fik publikum til at danse med sin humor og sine populære hits, mens Ben Zucker sørgede for gåsehud med sin karakteristiske stemme og iørefaldende melodier.

Særlige øjeblikke og overraskelser

Et højdepunkt var den overraskende optræden af Anna Ermakova, Boris Beckers datter, som egentlig er kendt fra modelverdenen. Hun imponerede med en musikalsk optræden og viste, at hun er mere end bare et kendt ansigt. Hendes optræden var forfriskende og skabte forbløffede ansigter blandt publikum. Monika Gruber og DJ Ötzi bidrog også til den gode stemning med deres optræden.

Monika Gruber, den populære bayerske kabaretkunstner, fik publikum til at grine med sin skarpe humor og skarpe observationer af samfundet. Hendes optræden var en vellykket afveksling fra de musikalske indslag og blev modtaget med stor begejstring af publikum. DJ Ötzi, hitmageren bag sange som »Ein Stern« og »Hey Baby«, bragte endelig publikum i kog. Hans energiske optræden og smittende melodier skabte en sprudlende feststemning.

Forlovelse mellem Michelle og Eric Philippi

Et særligt højdepunkt på aftenen var offentliggørelsen af Michelle og Eric Philippis forlovelse. De to schlagerstjerner brugte scenen i Schlagerbooom til at offentliggøre deres kærlighed. I et følelsesladet øjeblik foran det entusiastiske publikum gik Eric Philippi ned på knæ og friede til Michelle. Denne romantiske gestus udløste stående ovationer og mange glædestårer fra publikum.

Positive reaktioner fra de sociale medier om Schlagerbooom 2024

De sociale medier var et sandt fyrværkeri af positive reaktioner og begejstrede kommentarer under og efter Schlagerbooom Open Air 2024-udsendelsen. Fans og seere fra hele den tysktalende verden delte deres indtryk og roste arrangementet til skyerne. På trods af at generalprøven blev ændret på grund af vejret, viste schlagersamfundet solidaritet og entusiasme for showet.

En Twitter-bruger skrev: »Utroligt, sikke et fantastisk show på trods af vejrproblemerne! Florian Silbereisen og hans team fik virkelig det bedste ud af det. Andrea Berg og Rainhard Fendrich var helt fantastiske!” På Instagram lagde en begejstret seer et billede op af sig selv og sine venner foran tv’et med kommentaren: »Sikke en aften! Generalprøven føltes som et rigtigt liveshow. Vi havde det så sjovt og kan ikke vente med at se gentagelsen på MDR!”

Hele teamets fleksibilitet og professionalisme blev også særligt fremhævet. “Kæmpe respekt til Florian Silbereisen og alle involverede! At skifte til generalprøven med så kort varsel og stadig levere et så godt show er ikke noget, man kan tage for givet,« roste en Facebook-bruger. Mange fans takkede også udtrykkeligt Maite Kelly for hendes engagement i sidste øjeblik og beskrev hendes optræden som et af aftenens højdepunkter.

Michelle og Eric Philippis forlovelse gav også anledning til mange samtaler på de sociale medier. Utallige lykønskninger og dybfølte beskeder blev delt under hashtagget #SchlagerVerlobung2024. “Sikke et romantisk øjeblik! Michelle og Eric overraskede os alle med deres forlovelse. At se så meget kærlighed på scenen var bare vidunderligt,« skrev en bruger på Twitter. En anden kommentar på Instagram lød: »Forlovelsen var showets absolutte højdepunkt! Tillykke til Michelle og Eric – vi er så glade på jeres vegne!”

Der var også mange positive kommentarer til Anna Ermakovas optræden. “Anna Ermakova overraskede mig totalt! Jeg ville aldrig have troet, at hun var så god til at synge. Hatten af!« skrev en Facebook-bruger. Monika Grubers humoristiske indslag og DJ Ötzis partyhits blev også hyldet. En fan opsummerede det meget rammende på Twitter: »Blandingen af musik, humor og overraskelser var perfekt. DJ Ötzi rockede festen, og Monika Gruber fik os alle til at grine. En uforglemmelig aften!”

Reaktionerne på de sociale platforme viste tydeligt, at Schlagerbooom Open Air 2024 var en stor succes på trods af udfordringerne. Publikum udtrykte deres taknemmelighed for en aften fuld af følelser, musik og overraskelser og så allerede frem til den næste udgave af arrangementet. Fansens entusiasme og støtte understreger schlagerens betydning i den tyske musikkultur og Florian Silbereisens og hans kollegers uafbrudte popularitet.

Hvor mange så med?

Gode seertal til »Schlagerbooom Open Air – stadionshow i Østrig« -Festivalerne med Florian Silbereisen er en garanti for gode seertal. Og derfor trak »Schlagerbooom Open Air – Stadionshow in Österreich« også mange mennesker til tv’et. I alt 3,59 millioner mennesker så dette tv-show.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse