Florian Silbereisen – grimt svindelnummer: DETTE er sket igen

Inkarnerede Florian Silbereisen-fans kan næsten ikke vente: Den store Schlagerbooom Festival finder sted i Kitzbühel den 8. juni 2024. Flori byder mange stjerner som Howard Carpendale, Andrea Berg, Ben Zucker og Kerstin Ott velkommen på scenen.

Open air forestillingen tiltrækker igen i år mange musikfans fra Tyskland, Østrig og Schweiz og sikkert også her fra Danmark. Tilskuerne vil kunne overvære showets generalprøve live den 7. juni. Men på trods af al forventningen er der også grund til at klage.

To store schlagerbegivenheder på én weekend

Den populære Elbstrand Festival finder også sted i Nordtyskland, og det sker netop den 8. juni. Et par rigtige megastjerner har annonceret deres tilstedeværelse på scenen i Krautsand ved Elbens bredder i Niedersachsen. Ud over Ballermann-bardunerne Mickie Krause og Ikke Hüftgold vil Cascada og Julian Sommer også være at finde på scenen.

Fansene i Niedersachsen må dog undvære et hovednavn, som var annonceret på alle plakater, på godt og ondt. Det var meningen, at Anna-Maria Zimmermann skulle optræde med sine hits som »Non Plus Ultra« og »Amore Mio« på scenen. Men den 35-årige har ombestemt sig: Hun vil hellere optræde sammen med konkurrenterne. Når Florian Silbereisen ringer, kan man som kunstner ikke bare sige nej.

Anna-Maria Zimmermann er tiltrukket af Florian Silbereisen

Kun én ting er mærkelig: Mickie Krause vil være i starten af begge arrangementer. Det ser ikke ud til at være et problem for ham at komme fra Elben til Alperne i tide. Den store begivenhed i Østrig er sandsynligvis også mere økonomisk lukrativ end optrædenen på Elben på grund af den direkte udsendelse på ARD.

Ærgerligt for schlagerfans fra nord. Anna Maria Zimmermanns plads bliver nu erstattet af en anden kunstner. DJ Mark’Oh fejrede stor succes med elektroniske dansebeats i 90’erne. En ringe trøst for fans af tysk schlager.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse