Schlagerbooom 2022: Alle fakta om showet med Florian Silbereisen

Efter festivalshow-maraton inden for to måneder glæder fans sig allerede til “Schlagerbooom” med Florian Silbereisen, som normalt finder sted i slutningen af ​​oktober. Arrangementet er dog endnu ikke offentliggjort. Ikke desto mindre har vi allerede alle fakta til dig.

Hvor finder Schlager-boomet sted i 2022?

Schlagerbooom 2022 finder sted i Westfalenhalle Dortmund. Stedet har været det traditionelle sted for megabegivenheden siden 2016. Omkring 15.000 tilskuere deltager der hvert år.

Hvor meget koster en billet til Schlagerbooom 2022?

Det vides endnu ikke, hvad en billet til Schlagerbooom 2022 vil koste. Sidste år kostede en ståpladsbillet omkring 60 euro – mens fans, der foretrækker et sæde, skulle betale mindst 80 euro. Det er meget muligt, at priserne nu stiger, for: Til “Das große Schlagercomeback” i juli kostede en billet endda 87 euro.

Hvem producerer Schlagerbooom 2022?

“Schlagerbooom” er produceret af Jürgens TV GmbH. Administrerende direktør er Michael Jürgens, der leder flere virksomheder. Disse omfatter Unikat Music GmbH og Jürgens Management GmbH, som Florian Silbereisen er på kontrakt med som kunstner.

Hvornår er det næste Schlagerboom?

Det næste Schlager boom skulle finde sted den 22. oktober 2022. Der er dog ingen officielt bekræftet dato eller nogen information overhovedet. Kun referencen til et show af Florian Silbereisen kan i øjeblikket findes i ARD-programmet.

Hvem er med i Schlagerbooom 2022?

Indtil videre kendes ingen gæster. Rygterne om en optræden af ​​Helene Fischer fortsætter dog. Tim Peters og Nicole, der for nylig gjorde sit tv-comeback, anses også for sandsynlige – begge stjerner udgiver ligesom Helene deres album den 21. oktober. Jürgen Drews, der siges at have sin sidste optræden i karrieren på “Schlagerbooom”, anses for sikker.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse