Schlagerbabyboom 2017 – Hvad bringer 2018?

2017 har gjort nogle schlager stjerner til lykkelige forældre, der er udløst et “Schlagerbabyboom”. Vi ved ikke, hvad det nye år holder på af overraskelser for Schlager fansen, men vi er nysgerrige …

Kilde: Anna-Maria Zimmermann Facebook

Anna-Maria Zimmermann og søn Matti

På vej hjem fra hospitalet lagde hun et billede af sig selv i bilen og hendes lille søn Matti og med ordene “Han er på vej hjem …” og hashtags #homesweethome #babyboy #babyglück. Anna-Maria Zimmermann kom i slutningen af juni med nyheden om, at hun og hendes mand Christian Tegeler skulle være forældre. Men det forhindrede dem ikke i at optræde på Schlager-bådene i de følgende måneder i weekenderne og endda den 28.10.2017. Hun blev mor i midten af december.

Kilde: Jörn Schlönvoigt Facebook

Jörn Schlönvoigt uog datteren Delia

Jörn Schlönvoigt, kendt som Philip Höfer på GZSZ (Gute Zeiten, Schlechte Zeiten) har længe siden sejret schlager scenen og overrasket sine fans den 13.12.2017 med et billede af en lille hånd i hånden og hans forlovede Hanna Weig og kommentaren “… vores lille familie”, en rørende henvisning til hans datter Delias fødsel.

I øvrigt bliver det fejret med en højtid den 28. juli 2018. Schlager.de og Tyskschlager.dk ønsker den lille familie alt det bedste!

Kilde: Oonagh Facebook

Oonagh og hendes jule engel

En dag efter jul fødte Oonagh aka Senta Sofia Delliponti, ikke Kristus barnet, men sin lille datter. “Det allerbedste er i øjeblikket i mine arme og er en lille, sund datter.” (Instagram). Oonagh har skabt et navn for sig selv i musikscenen med sin blanding af middelaldermusik, elektroniske lyde, pop og etno, verdensmusik og New Age som en “Fe-Dronning” og annoncerede den glædelige besked om graviditeten i slutningen af juni. Hun er den 3. berømthed fra schlagerverden, der har fået en særlig julegave i de sidste par dage.

KLUBBB3-sangeren Christoff er glad for sin lille Nichte Lisa-Marie

I slutningen af ​​2017 fortalte KLUBBB3-sangeren Christoff om fødslen af ​​et barn og sendte en selfie med sig selv og sin charmerende niece på Instagram. Han er ikke den nyfødte glade far, men den ikke mindre end den stolte onkel. Begrundelse nok til at ønske tillykke med barnet. KLUBBB3 går således sammen med andre Sshlager stjerner, der modtog en særlig julegave og bidrog til Baby Boom 2017.

Smilet på Christoff viser en stoltheden hos den nye onkel.

Vi kan ikke vente med at se, hvad år 2018 vil bringe i form af Schlagerbabyboom. Selv Matthias Reim har ikke udelukket at blive far igen – et sand motto “Aldrig sige aldrig”. Den 60-årige har allerede 5 børn, men har siden 2016 været sammen med sin nye kærlighed Christin Stark.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse