Schlager veteraner møder nyankomne

Kilde: Ross Antony Facebook

Den 30. januar 2018 havde flere hundrede fans samlet sig i Eventpalast i Leipzig for at feste med Ross Antony som vært og Sidney King som opvarmning til en stort Schlager fest, som blev optaget af MDR. Mange stjerner kom og festede med deres hits i tre timer omgivet af deres fans.

Det første, “Donnawedda” klarede voXXclub, som er på deres seneste album som udkom d. 5.1.2018 album og ligger i top 20 på hitlisterne. Faktisk så er de d. 22-2-2018 deltager i den foreløbige runde af Eurovision Song Contest. Schlager.de og Tyskschlager.dk ønsker dem held og lykke.

Beatrice Egli varmer op med hendes tophit “Herz an” og en ny sang fra hendes kommende album som kommer 16.2.2018 med titlen “Wohlfühlgarantie” og med hendes uberørte munterhed. Hendes tour starter 28.10.19 og går fra Regensburg og til 23 andre byer.

Stefanie Hertel i jeans look havde taget bandet Truckstop med at støtte hende til countrysangen “Joleen”. I en duet med Ross Antony sang de “Himbeereis zum Frühstück” som smelter på tungen.

Olaf Berger og Antonia optrådte under det musikalske motto “Was wäre, wenn wir Single wär’n” (hvad hvis vi var single).

“Lichtblick” = Det nye Schlager-Girlband!

Louiza Moorbeck, Anna Hirschmann, Rebecca Schelhorn og Lisa Aberer hoppede spændt ind i deres første offentlige udseende. Som et nyt schlager pigeband “Lichtblick” erobrede de publikums hjerter med “1001 Nacht” og en særdeles tiltalende koreografi. I en samtalen med Ross Antony forklarede de fire flotte unge kvinder deres baggrund og andre planer. Schlager.de og Tyskschlager.dk ønsker dem en masse hewld og lykke og velkommen til schlager scenen.

“En ny fest er som et nyt liv”

De velkendte schlager stjerner som Uta Bresan, Bernhard Brink, Peggy March, Nik P., Frank Schöbel, Wolfgang Lippert, Olaf der Flipper og Michael Holm viste med deres sange, hvorfor de har elsket deres fans i mange år.

For den yngre skare kæmpede Jay Khan og Christin Stark hårdt. Endnu en gang, under mottoet “En ny fest er som et nyt liv”, så har Ross Antony præsenteret et vellykket potpourri af tysk underholdning i sine farvestrålende outfits.

For tv-seerne udsendes optagelsen af MDR d. 13.4.18 og 18.5.18 kl. 20.15 begge gange.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse