Schlager og Awards Weekend

Florian Silbereisen præsentere “Die Schlager des Sommers” lørdag d. 09.06.2018. Nedtællingen er igang.

Metal eller electro – Hvert år fejrer hver genre sine stjerner med legendariske festivaler, der samler titusinder af musikelskere. For første gang i sommeren 2018, vil Schlager fans have mulighed for at fejre deres berømtheder og legendariske legender med en schlager festival i to dage.

Selv nybegyndere får mulighed for at præsentere sig for de fremmødte, på flere scener på grunden ved vand slottet.

Besøgende oplever deres stjerner tæt på ved den rustikke brunch, autograf sessioner og koncerter på de levende scener omkring vandslottet i Klaffenbach og har den enestående mulighed for at forme schlageren’s fremtid i valget af nybegynder i 2018.

Hjertet i weekenden er – hvad kunne det ellers være – lørdag aften (09.06.2018)! Denne aften er den ultimative oplevelse af sommeren – for så i festival arenaen i gården af vandslottet er det igen på tide at “Bühne frei!” til tv-showet “Die Schlager des Sommers”!

Allerede i det sjette år fejrer Schlager fans det absolutte Schlager-Highlight i TV-sommeren.

Navnet siger det hele: “Schlager des Sommers” er et af landets mest populæreSchlager-Open-Airs. Derfor kan der kun være en showmaster: Florian Silbereisen! Hvor kvote kongen præsentere, er der garanteret schlager alarm!

Også i 2018 optræder “Crème de la Crème” af den tyske schlager scene igen. I mange år har schlager fans kommet til denne open air, fra alle retninger!

Produktionen bliver optaget af Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) og sendt med en tidsforsinkelse.

I slutningen af sommerens hotteste schlager weekend vil festivalen være en ekstra dag med “SMAGO! Award” som afholdes søndag den 10.06.2018.

Scenens mest populære stjerner, hitparaden-stormere, chart-toppers og selvfølgelig genrens legender samles om søndagen for at ærer de bedste af de bedste.

Det drømmelige Wasserschloss Klaffenbach ligger idyllisk i udkanten af Chemnitz.

På grund af områdets alsidighed i og omkring slotsgården samt de stilfulde gastronomiske lokaliteter og den gæstfrihed der er i området, er det drømmelige slotskompleks med den omfattende park et populært udflugtsmål og det perfekte sted for enn schlagers festival i to dage. Se frem til en ekstraordinær udendørs og festivaloplevelse i hjertet af Tyskland!

Datoer:
Lørdag, 09.06.2018 – 10.06.2018

Florian Silbereisen præsentere tv udsendelsen „Die Schlager des Sommers“ fra kl. 11:00.

Søndag, 10.06.2018
Festival med prisoverrækkelse „SMAGO! Award“ begynder kl. 10:30

Kilde: MDR.de

Det bliver en kæmpe fest weekend. Skynd dig at sikre dig billetter til denne enestående weekend her: Eventim.de

Det skal du læse