Florian Silbereisen: Det bliver langsomt alvorligt!

Florian Silbereisen måtte vente så længe, ​​men det var det værd. Endelig har Flori en fuld tidsplan igen. På grund af Coronaen var Flori også nødt til at tage en uventet tvungen pause, bruge tiden med en tur som juryleder til “Deutschland sucht den Superstar” og var der, da Ramon Roselly endelig vandt finalen som en ny håbende schlagerstjerne.

Efter “Schlagerlovestory.2020 – Das große Wiedersehen” og meddelelsen om, at Florian Silbereisen også vil præsentere det store lørdag aften-show “Schlager, Stars & Sterne – Sommerfesten” den 25. juli kommer næste hammer: Beatrice Egli postede på Facebook, at hun var “på en forbudt mission” i Chemnitz.

Og med Chemnitz og billederne vedhæftet af Beatrice ringer der noget! Kan det være, at “Die Schlager des Sommers 2020” er produceret? Fordi ikke kun Beatrice ser ud til at vide mere om de givne oplysninger:

Facebook-gruppen “SCHLAGER mit Florian Silbereisen” oplyser, at Ben Zucker, Sonia Liebing, Thomas Anders og Beatrice Egli på nuværende tidspunkt skulle være på Klaffenbach-slottet i nærheden af ​​Chemnitz, og forestillingen skal produceres på det nævnte sted.

Vi er glade for at se, hvordan den normalt store open-air feste uden flere tusinde schlagerfans fungerer i Corona-tider. Hvis det virkelig var tilfældet, kunne den anden weekend i august blive udsendelsesdatoen for showet, som det har været tilfældet i tidligere år! Vi holder os opdateret!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse