Florian Silbereisens „Schlager des Sommers“: Publikum var sure

Florian Silbereisens tv-optagelse til “Die Schlager des Sommers” måtte afbrydes på grund af en storm. Mange tilskuere klager over, hvad de ser som utilstrækkelig kommunikation.

Det burde have været Schlager-Open-Air des Sommers. Som i de sidste år havde Florian Silbereisen samlet alle, der har et godt ry indenfor schlageren – til “Schlager des Sommers” – som så ikke deltog i Carmen Nebel Showet, som også blev sendt på ZDF live. Det omfattede Maite Kelly, Eloy de Jong, Thomas Anders, Ross Antony, Ute Freudenberg, Stefanie Hertel, Semino Rossi, Ross Antony, Jürgen Drews og mange flere.

Men lørdag aften syntes vejrguden ikke om Florian Silbereisen og Schlagerfansne. På grund af en kraftig storm med voldsomt regn og tordenvejr blev arrangementet aflyst, efter at Ross Antony havde optrådt. De ca. 3000 tilskuere måtte forlade området. Omkring en time senere fortsatte Open-Air. Showet varede indtil efter midnat.

Florian Silbereisens “Schlager des Sommers” røg i vandet

Mange tilskuere er vrede på arrangørerne af “Schlager des Sommers”. På Facebook klager mange om aftenens forløb. Næsten alle forstår, at Open Air og optagelse til fjernsynet er blevet annulleret. Men mange vidste ikke, om koncerten ville fortsætte efter afbrydelsen og følte sig meget lidt og dårligt informeret om det.

En bruger skriver på Facebooksiden “Schlager des Sommers“:

“Ingen kan forudsige vejret fuldstændigt, men man kan ikke forvente, at folk sidder der i en hel time og venter på, om det er for vådt eller ej.”

En anden kommentar kritiserer også kommunikationen efter afbrydelsen: “Vi troede også, at vi skulle forlade området, selvom vi var sikkert i VIP-området. Det gik frem og tilbage. Til sidst kom meddelelsen, at de fortsætter. “

Kritik af kommunikationen

En tilskuer, skriv direkte til SchlagerPlanet og beskrev den kaotiske situation efter nedrivningen:

“Jeg var der og fandt det som et stort rod! Klokken 21.00 blev vi evakueret og man blev mindre venlig bedt om at forlade grunden. Det kan jeg delvist forstå – sikkerhed først! På forespørgsel i boderne, om det nu er helt annulleret, blev det besvaret med et JA! Mange ….. især de mennesker, der var uden bil ….. stod i regnen! Hvor skal de gå hen? Mange af dem gik hjem ….. alle var gennemblødte! Der var ingen oplysninger fra arrangøren ….. Jeg er meget skuffet !!! “

På grund af den kaotiske situation på stedet, kræver mange kompensation eller gentagelse af koncerten. Hvorvidt en gentagelse kan udføres med de mange deltagere, er tvivlsomt.

Blandt kommentarene er der også nogle, der beskytter arrangørerne:

“Jeg skal beskytte teamet lidt. Ingen kan gøre noget for det vejr. I en open-air er der altid risiko for, at vejret ikke spiller med. Alle burde være opmærksomme på det. ”

Optagelsen af “Schlager des Sommers” sendes den 10. august kl. 20.15 i MDR.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse