Schlager-Newcomer: Er hun den kvindelige Ben Zucker?

Kilde: Sony Music

Schlager-newcomer Marina Marx slår til med en hård stemme og en masse følelse, på samme måde som schlager-rocker Ben Zucker. Hendes nye sang “One Night Stand” viser, at man skal have den unge dame på listen i 2019.

Schlager-Rock er i øjeblikket i stor efterspørgsel. Dette er især tydeligt ved den sensationelle succes som Ben Zucker har opnået, der har fået et fast sted i schlager verden inden for to år. Men også damer kan rocke verden ordentligt. Dette bliver bevist af newcomeren Marina Marx med sin nye sang “One Night Stand”.

En rå rock stemme og alligevel en masse lidenskab og følelse – det er den blanding, du skal medbringe som schlager-rock. Og med denne vokal overbeviste Marina Marx allerede juryen i 2016 ved “The Voice of Germany”.

Født i Ulm, Tyskland, lancerer hun sin nye single “One Night Stand” og viser igen, at hun simpelthen har den rigtige blanding.

Dette passer til sangens historie: Det handler om en vild nat, når spørgsmålet opstår: Var alt bare en vidunderlig fejl eller er der mere i sidste ende?

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse