Bryllupsplanlægning i fuld gang?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Rygtemøllen ulmer igen. Planlægger Schlager-drømmeparret Marina Marx og Karsten Walter næste skridt? I september blev de to’s forlovelse kendt, nu er Marina blevet set i en brudebutik i Ulm. Butikken er berømt for sine smukke brudekjoler.

Før schlager-parret annoncerer nye nyheder, er der ofte subtile hints på deres Instagram-kanaler. Så de første rygter opstod, efter at de to havde lagt videoer ud sammen. I dem viste de sig selv tæt omfavnede og genopførte scener for par. Så i januar sidste år gjorde de deres forhold officielt – med Florian Silbereisen på den store tv-scene. De annoncerede også deres forlovelse i en historie, Marina Marx postede sin forlovelsesring. Kommer næste skridt nu? Marina er blevet set i en berømt brudebutik.

Marina Marx i brudebutikken

“Brudemoden Renger” er kendt fra VOX-programmet “Zwischen Tüll und Tränen”. Ejeren har allerede hjulpet mange brude med at finde deres drømmekjole. Den 21. december postede Marina Marx en Instagram-historie fra denne brudebutik. Hun afslører ikke, om hun måske skal følges med en veninde eller selv vælger kjole.

I deres fælles duet “Fahr zur Hölle” viste Marina Marx og Karsten Walter sig allerede som brudeparret. Bliver disse scener virkelighed i 2022?

Baby planlægning også?

Schlager-parret kigger på barnevogne – I podcasten “Aber bitte mit Schlager” afslørede Karsten Walter, at han gerne ville have alt “gjort” til sin 30 års fødselsdag. Bryllup og en baby også! Han bliver 29 i slutningen af ​​april, så han har stadig et år til at gennemføre sine planer.

Bare forleden dag postede Marina en Instagram-historie fra en butik med barnevogne. Marina Marx ser med interesse på de forskellige modeller. Faktum er: de to gør det spændende igen. Måske bliver der et stort drømmebryllup eller den næste Schlager-baby i 2022. Vi er spændte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse