Marina Marx og Karsten Walter går fra hinanden

Marina Marx og Karsten Walter har officielt afsløret deres adskillelse efter næsten tre års forhold. De to sangere havde offentliggjort deres kærlighed live på tv i 2021. Men nu har de besluttet at gå ad adskilte veje.

På Instagram offentliggjorde Marina Marx og Karsten Walter et sort-hvidt billede, hvor de omfavnede hinanden nøgen. I en følelsesmæssig erklæring forklarer de, at de siden 2018 har været sammen – først som venner, så som partnere og altid som sjælsfæller. Nu havde de dog enstemmigt besluttet at gå ad adskilte veje som et kærlighedspar.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @karstenwalterofficial

Årsagen til adskillelse synes at være afstanden mellem de to. På grund af deres job og de mange kilometer, de var adskilt fra hinanden, havde de ikke kunnet tilbringe tid sammen i de sidste par uger og måneder. Alligevel understreger de, at de fortsat vil være der for hinanden og også i fremtiden vil lave musik sammen, men kun som bedre venner og ikke mere som et par.

Kærligheden mellem Marina Marx og Karsten Walter begyndte under pandemien. I showet “Schlagerchampions” optrådte de sammen med sangen “Fahr zur Hölle” og kom meget tæt på hinanden. Kort efter forlovede de sig. Men nu vil der ikke være ægteskab, men de har bevidst besluttet at afslutte deres forhold. Fans af de to er utrygge over adskillelsen og håber på et kærlighedscomeback i fremtiden. Nogle ønsker, at skæbnen bringer dem sammen igen. Om det kommer til at ske er dog usikkert.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse