Marina Marx: Ny kærlighed efter Karsten Walter?

For næsten præcis tre måneder siden brød en verden sammen for fans af Marina Marx og Karsten Walter: Drømmeparret gik fra hinanden sidste år siden – forlovelsen var aflyst. Men nu ser Marina ud til at have fundet en ny kærlighed…

I februar 2021 gik Marina Marx og Karsten Walter offentligt ud med deres kærlighed. Og hvor er det bedste sted at præsentere sig selv? Live på tv på en Silbereisen-scene. De to talte om ægteskab og om at få børn. Men så, i oktober 2023, annoncerede de to overraskende gik hver til sit.

Den tidligere Feuerherz-sanger Karsten Walter startede derefter sin skuespillerkarriere i “Köln 50667”, og Marina ser ud til at have fundet en ny kærlighed i mellemtiden. Det er i hvert fald, hvad man skulle tro, hvis man kiggede på hendes Instagram-story i weekenden. Der postede hun et billede af sit ben og en tatoveret mands arm. Desværre kunne man ikke se et ansigt, men hun knyttede billedet til en person ved navn Michael Dorner. Ifølge hans Insta-profil er han født i 1987 og har langt hår og fuldskæg. Desværre kan du ikke se mere – hans profil er sat til “privat”. Nu ser Marina ud til at have fundet fodfæste med ham. Vi ønsker hende alt det bedste.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse