Schlager des Sommers fra Chemnitz d. 24 Juni 2017.

Det blev en fantastisk sommeraften i den gamle vandmølle fra Klaffenbach i Chemnitz for 5. gang, med 30 graders varme. Der var godt og vel 1000 tilskuer. Så man behøver vel ikke at fortælle at det kun tog 3 minutter før at biletterne var solgt. Udsendelsen blev sendt for første gang på 5 Tyske Tv stationer: MDR, HR Fernsehen, NDR, RBB & BR Fernsehen. herved skrev Florian ny Fjernsyns historie. Tilskuer kvoterne for de fem stationer var helt i top efterfølgende med 3,2 millioner.

 

Turen ned til Chemnitz startede med regnvejr herfra helt ned til Berlin, så lyste det op, og så begyndte varmen at komme. Dernede gik man bare rundt og svedte på Hotellet. Ved ankomsten blev jeg venligt modtaget af MDR producenten hvorved jeg fik mit pressekort. Herefter var det så bare at komme i gang med arbejdet. Jeg fik kontakt med en del af stjernerne dernede , og fik etableret et samarbejde med deres Management mm., tre timer før showet.


Den ene halvdel af Rotblond, Melanie Wolf er som sagt koreograf ved Das Deutsche Fernsehballet, og hun skal danse af ved næste Carmen Nebel show, så der bliver nok ikke et tørt øje. Melanie var meget nervøs inden hendes optrædende her i aften. Pauline Moser (Helenes Guitarist, var også med her til aften sammen med Christoff Pappendick, men ikke som violinist – nej på Elguitar. Og hun gjorde det godt.


Kunstnere der var med her i aften var: Maite Kelly, Zipfelbuben, Bernhard Brink, Sarah jane Scott, Fantasy, Vincent Gross, Uta bresan, Jürgen Drews, Rotblond, Semino Rossi, Anna-Maria Zimmermann, DJ Ötzi, Grazia & Jay, Iggi kelly, Maximilian Arland, Freudenberg/Lais, Michelle, Ben Zucker, Andy Borg, Jay Khan, Armando Quattrone, Anita & Alexander Hofmann, Howard Carpendale & Kelly Family.

Aftenen var af naturlige årsager  fyldt med stjerner og man følte virkelig at dette var en kæmpe byfest man var var kommet til, her i denne vidunderlige kulisse her i Chemnitz. En af de absolutte højdepunkter var sangDuetterne/portpourierne med Kvinder imod mændene fremført af Andy og Florian. Det gav kuldegysninger. Rundt omkring i hele gården var der fyldt med boder, hvor man kunne fylde sig med drikkevarer samt alt mulig for for spise under koncerten. Hele aftenen var præget af en rigtig god stemning hvor publikum bare var med hele tiden.

Hvis der blev vist for stor begejstring for en kunstner, opdagede florian det med det samme, og så blev der trykket på “knappen” til ekstra nummer. Howard Carpendale var som den eneste helt oppe på tre ekstra numre. Howard som måtte afbryde sine optagelser/forberedelser til sit nye Album pga., showet her. Han giver også her en smagsprøve på et nummer fra sit nye album.

Semino Rossi har også netop lavet sit Album færdig, og også her fik vi en smagsprøve på et spændende værk fra ham af, som han siger: Jeg har fundet mig selv. Det gode og nye ved denne form for show er den runde scene, hvor kunstnerne fra alle mulige vinkler kan gå ned fra scenen af og ud blandt publikum. Det giver en helt fantastisk stemning.

Et show der efter min mening skal ses live, da det har så mange fantastiske facetter. Navnlig hernede i Chemnitz går publikum rundt bland deres stjerner, og det giver en helt speciel atmosfære, som man skulle prøve, hvis man er til Schlager. Fire mand ind i en bil, og så bare kom afsted ! Vi ses derude.

Det skal du læse