Sarah Engels vil være pilot: Fans reagerer med forfærdelse

Schlagerstjernen Sarah Engels ønsker at opfylde en længe ventet livsdrøm sammen med sin mand Julian, men hendes fans er alt andet end begejstrede.

Sarah Engels plejer at glæde schlagerverdenen med sine sange. Når alt kommer til alt, er sang hendes passion, men ikke hendes eneste. På Instagram afslører Sarah over for sine fans, at hun længe har drømt om at blive pilot. Sammen med sin mand Julian Engels ønsker hun at få et pilotcertifikat.

Sarah Engels: »Måske ender vi med at blive rigtige piloter«

»Vidste du, at Julian og jeg gerne vil have vores eget pilotcertifikat? Jeg overraskede ham med det til hans fødselsdag, og ja, vi mener det alvorligt,« skrev Sarah Engels for nylig til et Instagram-opslag, hvor hun poserer foran en flyvemaskine. For parret ser flyvecertifikatet ud til at være en drøm, der går i opfyldelse. »Følelsen i luften må være ubeskrivelig. Det bliver bestemt ikke en dans på roser, men i sidste ende bliver vi måske rigtige piloter og flyver rundt i verden som en lille familie”, siger hun begejstret.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sarah Engels (@sarellax3)

Sarah Engels fans reagerer med uforståenhed

Pilotcertifikatet er en ny udfordring, som Sarah Engels gerne vil tage op, skriver hun på Instagram. Men hendes fans deler ikke hendes eufori. Tværtimod er de forfærdede over Sarah Engels’ nye livsdrøm. »Nogle mennesker kan ikke forstå det og bliver storhedsvanvittige« eller »Sikke en skam, der ville være langt mere fornuftige investeringer i dine børns og vores planets fremtid«, raser de i kommentarerne til opslaget. Det er endnu uvist, om Sarah Engels vil lade sig påvirke af dette. I øjeblikket har sangerinden »en masse arbejde, der skal gøres«, hvilket vil have første priortering.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse