Fans brokker sig over Sarah Engels i trapez – “Kommer aldrig i nærheden af Helene!”

Wow, Sarah Engels er i topform. I en nylig video på sin Instagram-konto viser hun, hvad hun kan. Hun bevæger sig adræt og med stor kropsspænding i en loop-formet trapez, hænger med hovedet nedad i luften og øver sig i forskellige yndefulde stillinger. En træner giver hende tips og instruktioner.

Hun befinder sig i et rum med meget højt til loftet. En fan gætter på, at det måske kunne være prøvescenen til musicalen “Moulin Rouge”, som har været opført i Sarahs hjemby i et stykke tid.

Akrobatik er ikke noget nyt for Sarah Engels

At Sarah Engels har et blødt punkt for akrobatik, er absolut ikke noget nyt. Allerede sidste år viste hun sit kunstneriske talent offentligt. I Sat.1-showet “Stars in der Manege” i januar 2023 imponerede hun seerne med en duet med en professionel partner, der indeholdt næsten fem minutters akrobatisk koreografi.

Dengang sagde “DSDS”-stjernen: “Jeg nåede helt sikkert mine grænser, for jeg skulle lære et stroppenummer på bare tre dage. Jeg skulle ti meter op i luften, og det var virkelig hårdt.” Følger Sarah Engels nu i Helene Fischers fodspor og planlægger sit eget sceneshow med elegante gymnastiske elementer under sceneloftet?

Fans er irriterede: “Hvorfor efterligner hun Helene nu?”

En fan spørger i kommentarfeltet: “Hvorfor efterligner hun Helene nu?” Andre ignorerer helt hendes atletiske præstation og kritiserer Sarah Engels ubarmhjertigt:

  • “Kommer aldrig i nærheden af Helene Fischer”
  • “Hun er også nødt til at efterligne alt, pinligt.”
  • “Nå ja, gjorde Sarah Harrison ikke også det? Eller Laura?”
  • “Laura bevæger sig 10.000 gange bedre på rebet”

Men Sarah Engels er nok vant til de konstante sammenligninger, især med Laura Maria Rypa, den nye kvinde ved Pietro Lombardi (Eks kæreste til Sarah) side.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sarah Engels (@sarellax3)

De fleste reaktioner på videoen er dog positive: “Wow for din ambition, dit mod og din disciplin!” kan man læse i kommentarerne, og “Keep up the good work dear Sarah”. Der er også masser af hjerter, smileys og bifalds-emojis.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse