Sarah Engels alvorligt skadet og har brug for en operation

Sarah Engels (31) glædede sine 1,8 millioner fans på Instagram (pr. februar 2024) med smukke vinterbilleder fra sin skiferie i Østrig med familien. Men det billede, som hendes fans så torsdag, er ikke så glædeligt: Sangerinden har pådraget sig en skade. I sin Instagram-story lagde Sarah Engels et billede op af sit skadede højre ben (Ser ud til hun har fjernet billedet igen!).

Korsbåndet er skadet

“Nogle gange går tingene anderledes end planlagt,” skrev Sarah Engels til billedet og forklarede: “Korsbåndet er smuttet, og jeg skal opereres.” Hun tilføjede derefter en trist emoji. Hun har endnu ikke afsløret, hvordan skaden er opstået.

For et par timer siden kontaktede Sarah Engels sine fans igen kort før operationen og afslørede, at hun var “ekstremt bange for operationen”. “Jeg har aldrig fået en fuld narkose før, og jeg føler mig bare så magtesløs,” forklarede hun i en anden Instagram-story med et billede, der viser hende i en hospitalsseng – med sin mand Julian, der holder hende i hånden.

Sarah fortsatte: “Selvom det er en daglig rutine for lægerne her, er det en enorm smerte i mit hjerte for mig, som altid, altid ønsker at være stærk, aldrig ønsker at miste kontrollen og altid fortsætte, aldrig stoppe.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse