Sarah Engels – trist tilståelse: hun oplevede vold i et forhold

I anledning af Orange Day (FN’s kampagne mod vold mod kvinder) står sangerinden Sarah Engels op for andre kvinder. Men det, hun derefter fortæller os, er chokerende. Pietro Lombardis ekskone offentliggør et mørkt kapitel af sin fortid.

Jeg lod mig overbevise om, at det var min egen skyld

I en Instagram-story afslører Sarah Engels: “Desværre har jeg også selv oplevet vold i hjemmet i min fortid.” Hun ved derfor præcis, “hvordan det føles ikke at blive hørt eller set som et offer”. Hun følte sig ansvarlig for situationen på det tidspunkt. Sarah Engels fortsætter: “Jeg lod mig overbevise om, at jeg havde skylden og fortjente denne konsekvens. Men i dag ved jeg: Jeg skulle aldrig have accepteret det.”

Sarah Engels afslører ikke, hvem der gjorde det mod hende

Det forbliver ved disse sætninger. Hun er fortsat tavs om, hvad der præcist skete, og hvem der gjorde det mod hende. Sarah Engels har siden 2021 været gift med fodboldspilleren Julian Büscher, som rykkede op i Regionalliga West (TUS Haltern) i 2019/2020. Hun udtalte for nylig om ham: “Med Julian indså jeg, at et hjem ikke er et sted, men en person, som man kan føle sig hjemme med hvor som helst i verden.”

Sarah Engels var gift med Dieter Bohlen-favoritten Pietro Lombardi (DSDS-vinder i 2011) fra 2013 til 2019, og deres søn Alessio blev født i 2015. Da ægteskabet var slut, fik Sarah hurtigt en ny partner ved sin side: den tysk-italienske Roberto Ostuni. Forholdet varede i to år – indtil 2019, hvor hun fandt ud af, at det var slut via Instagram.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse