Sarah Engels: Fuldstændig irriteret over hendes Julian

“Den fyr driver mig allerede til vanvid,” sukker Sarah Engels, da hun skal være taxa for sin mand efter hans meniskoperation. Sorte skyer i paradis! Sarah er fuldstændig irriteret over sin Julian.

I 18 måneder har Sarah og Julian Engels været igennem gode og dårlige tider. Selv efter at Julian havde skadet sig selv på banen under sit fodboldcomeback. Men efter operationen fik Sarah ikke kun lov til at lege sygeplejerske, men også til at køre rundt med sin kicker. Et punkt, der igen og igen giver anledning til diskussion.

Sarah Engels: Forsoning i sigte!

“Så som passager er min mand virkelig uudholdelig. På et tidspunkt skruede jeg så højt op for musikken, at jeg ikke kunne høre noget mere,” fortæller den 30-årige kvinde sine følgere på Instagram. Jeg synes, jeg kører rigtig godt.

Hendes kæreste ser tilsyneladende helt anderledes på tingene. Han havde bestilt en Uber med det samme om morgenen. “Der var allerede den første ægteskabskrise i morges, ærligt talt,” fortsætter Sarah med at ærgre sig. Ved slutningen af turen siger hendes mand dog forsonende: “Du er en sød chauffør.” Lige i tide til at få styr på tingene, Julian!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse