Santiano – Live i Flensburg 2016

Cirka 2 uger før det er jul, vendte Santiano i lørdags hjem til Flensburg og gav et brag af en koncert. ”Coming Home” stod der også på billetten, men på trods af dette, så vil der ikke være så mange fans, men en masser ”gæster”, hvilket man også kunne se uden for hallen, da køen ved billetlugen hvor der stod ”Gäste”, var alen lang.

Inden for i hallen var atmosfæren sydende, som ved en fodboldkamp. Men så lød det som om der kom en færge i havn. Et tågehorn blæste ud i hallen som signalering til, at nu kommer Santiano snart. Hornet lød et par gange, og sidste gang kunne man ane bandet bag forhænget. OG så kom musikken. Tilhørende jubel fra publikum. Tæppet faldt og velkomstfesten startede og hvad var mere naturligt end at første nummer var ”Santiano”

Der var ikke det vilde sceneshow, men 5 mand på rad og række. Violin, Guitar og minitrommer og deres kendte logo bag dem, som undervejs blev skiftet ud med små videoer med naturbilleder.

Efter det første nummer fortalte Bjørn (forsangeren) om kærlighed, død, salt, vand, rejselyst og ikke mindst frihed. Det gjorte han på en gang filosofisk, alvorlig og glædelig måde. Herefter fulgte det ene velkendt nummer det andet, i de næste 3 timer, kun afbrudt af 2 gang 5 minutter. Så man fik virkelig musik for skillingerne.

Som forventet og annonceret så kom Oonagh også på scenen for at synge den velkendte duet med Santiano, ”Vergiss mein nicht”.

Santiano er også kendt for at havde lagt musik til børnebogen ”Konig Der Piraten” hvor Oonagh igen kom på scenen sammen med sangeren Leon for at synge numre fra dette.

Så det var en aften med masser af sømandsmusik og irske folkesange, godt krydret med rock, schlager, og man var helt forpustet når man gik der fra. En super koncert, og velkommen hjem Santiano.

P.S. Der var 3 der måtte trækkes ud fra publikum da de fik de dårligt. Sikkert pga af trykken bagfra af publikum, dehydrering ect.

Kilde: Tyskschlager.dk

Udgivelser

CD udgivelser

Det skal du læse