Sandheden om Stefan og mig!

Hun har været stille i lang tid. Nu åbner Anna-Carina Woitschack endelig op om afslutningen af sit ægteskab med Stefan Mross: Sandheden om Stefan og mig! I et stort “Bunte”-interview blasfemiserer Anna-Carina nu: “Jeg ville gerne hjælpe ham, men faktisk kan man ikke redde et andet menneske. Det må alle selv klare det, ellers kommer man i en vis afhængighed.”

En klar stikpille mod Stefan, som for år tilbage tilstod, at alkoholen havde fået ham til at falde ned i et dybt hul. Er det stadig et problem? “Han bragte en masse ballast ind i vores ægteskab, som – som ung kvinde – tyngede mig mere og mere,” klager Anna-Carina. Så for hende er der en klar synder i ægteskabets sammenbrud: Stefan!

Den store adskillelse sidste sommer på grund af hendes engagement i showet “Skate Fever”, som blev produceret i Köln, var som en befriende tid. Der var “lidt plads til at ånde” i deres ægteskab. De boede trods alt sammen hele tiden. “Jeg havde endelig tid til at tænke over vores forhold i fred”, siger hun i tilbageblik.

Men det kunne Stefan slet ikke lide. Anna-Carina forklarer: “Han ville have mig i nærheden af ham hele tiden. Men et ægteskab skal også fungere, hvis hver gør deres egne ting og giver den anden person lidt plads …”.

Og nu gør Anna-Carina sin “ting”. Hun har endda fået en ny kærlighed – østrigeren Daniel B. “Jeg føler mig befriet og ser frem til mit nye liv med selvtillid. Man skal lytte til sit hjerte,” synger hun. Og Stefan har ikke længere en plads i det.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse