Sådan fejrer Andrea Berg julen 2022

Julen er en helt særlig tid, også for Andrea Berg, som hun selv afslører over for StadlPost, men hvordan fejrer Andrea egentlig højtiden? Kun med ægtemanden Uli Ferber eller med hele familien? Andrea afslørede det i et interview – og også hvad man ikke må gå glip af juleaften i Berg-huset!

Hvordan skal du tilbringe julen 2022?

Vi holder jul hjemme med familien. Juleaften går vi alle sammen ind til byen og går i kirke. Bagefter mødes vi hos os. Vi spiser en lækker julemiddag og nyder vores tid sammen. Og selvfølgelig glemmer vi ikke at dele gaver ud. For mig er julen en følelse, som man ikke kan erstatte.

Hvad spiser du juleaften?

Traditionelt spiser vi lækre Göckele (dumplings) fra ovnen, og før det laver jeg oksekødssuppe til hele familien. Det er også en del af julen for os.

Giver I hinanden gaver?

Jeg kan godt lide at lave mit eget håndarbejde og julepynt til vores hus. Det er en stor fornøjelse for mig, og det er en god måde at koble af på. Derfor er der igen en personlig gave, og jeg vil naturligvis ikke fortælle dig, hvad det præcist er.

Når det kommer til gaver, er du så altid tidligt ude og færdig til tiden, eller er du altid i sidste øjeblik?

Jeg prøver at tage mig tid nok til det. Da der stadig er nogle få datoer i optakten til jul, og vi er på farten i november med vores MOSAIK Live Arena Tour, er det lidt strammere end normalt i år.

Er der (sjove) traditioner, som du overholder hvert år?

Så snart jeg begynder at pynte og bage her i vores hus og i landsbyen, begynder den før-julelige stemning. I november har vi den første julestolle, og et bagt æble er også et must i mit julebagværk.

Hvordan fejrer du nytårsaften?

Nytårsaftensdag er hotellet altid fuldt booket. Det er ligegyldigt, om det er medarbejdere fra serviceområdet eller kontorerne – alle hjælper til og giver en hånd med. Det gør hele familien naturligvis også. Ved midnat skåler jeg på det nye år med mine kære.

Hvad ønsker du dig for det kommende år 2023?

Sundhed og kærlighed mellem mennesker. Og jeg ser allerede frem til de mange personlige møder med mine fans.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse