Sådan er Andrea Berg virkelig som ven

Andrea Berg er ofte blevet kritiseret tidligere, men nu har en god ven af hende åbnet op og afsløret, hvordan hun i virkeligheden er som ven. Andrea Berg virker imødekommende over for sine fans. Uanset om det er i hendes hjem, Sonnenhof i Aspach, eller hendes årlige Heimspiel, så giver Andrea Berg altid sine fans følelsen af, at de er på »fornavn« med hende og jævnligt kan få et indblik i hendes privatliv.

DJ Ötzi sladrer om hende

Men hvordan er Andrea Berg, når hun ikke er i rollen som schlagerstjerne? Et spørgsmål, som mange fans helt sikkert stiller sig selv. Andrea Berg er nemlig ofte blevet kritiseret tidligere, f.eks. af sin kollega Antonia aus Tirol.

Vennen DJ Ötzi ser dog ud til at se anderledes på tingene. Schlagerstjernen har været nære venner med Andrea Berg i årevis og har præcis det samme sympatiske billede af hende som Andreas fans.

Så ofte ser Andrea Berg og DJ Ötzi hinanden

Han taler åbent om sit venskab med hende i en Instagram Q&A. »Vi ser ikke hinanden så tit«, siger Ötzi. Men det var først for nylig, at han så Andrea og hendes mand Uli Ferber i »Dörfle«, fordi de bor tæt på hinanden. De tog også på »ferie i Ischgl« sammen. »Jeg kan virkelig godt lide Uli og Andrea,« siger DJ Ötzi anerkendende om sin ven Andrea Berg.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse