Så vild var Florian Silbereisens ungdom!

Alt var bedre i gamle dage,” siger folk igen og igen. For Florian Silbereisens tilfælde kunne talemåden være meget mere: ”Alt var vildere i gamle dage!” For da showmesteren var ung, var det ofte ret vildt…

For eksempel var der de første forsøg på at komme tæt på det modsatte køn, som Flori stadig kan huske alt for godt. Når det kom til at snurre flasken, blev det for eksempel varmt. “Vi havde intet internet, ingen mobiltelefon. Vi snurrede flasker, og det var “Truth or Dare”. Og så gik det i gang,” smiler den 40-årige nu. Hvad enten det var i en klike eller i hemmelighed – blev der kysset, så meget som muligt.

“Jeg deltog i alt, gik til alle skolefester, havde mine fester,” afslører Flori også. Og hvad må man ikke mangle fra en overdådig, lang nat med festligheder? Selvfølgelig masser af alkohol. I dag kan Florian godt lide at tag det roligt, men han siger også: “Jeg påstår aldrig, at jeg går i seng med kamillete kl. 22.00!”

Flori plejede også at udleve sin rebelske side på motorcyklen. At race ned ad gaderne med en læderjakke og langt hår – det gav ham en “frihedsfølelse” før i tiden og gør det stadig i dag. Ja, friheden – længslen efter den er stadig i ham i dag.

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse