Så godt bliver SchlagerBooom 2019

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det er Højdepunktet for mange fans af Schlager: SCHLAGERBOOOM 2019 er lige rundt om hjørnet! Den 2. november er tiden endelig inde, og vi glæder os til en fest fuld af overraskelser og selvfølgelig: Masser af god musik!

Efter et år er det endelig tid igen, SCHLAGERBOOOM 2019 med mottoet “Alles funkelt! Alles glitzert!”.  Florian Silbereisen har igen creme de la creme fra den tyske Schlager, og ligesom sidste år skånes ingen for mega-begivenheden i Dortmund Westfalenhalle.

Det bliver fyldt! Mere end 12.000 tilskuere forventes til schlagerfestivalen for superlativer, og der er noget at fejre i år: I 25 år har Festen shows imponeret millioner af seere der hjemme gang på gang – ud over de tusinder der er på stedet!

Julian Reim var den sidste der vandt “stage ticket” ved schlagerchancen, og har dermed en meget speciel billet til Schlagerbooom 2019. Julian Reim er søn af Matthias Reim. Julian vandt over Linda Hesse, Marina Marx og Julian David.

Musikprogrammet vil være farverigt, når Julian Reim møder mange af sine berømte kolleger på lørdag den 2. november. Med det vil være i Dortmund: Roland Kaiser, Andrea Berg, Howard Carpendale, Marianne Rosenberg, Volks Rock’n’Roller Andreas Gabalier, Kerstin Ott, Oli. P, Maite Kelly, Giovanni Zarrella, Pietro Lombardi, die Kelly Family og mange flere stjerner.

Kilde: MDR.de

Det skal du læse