Roy Black: Hans familie er blevet forsonet

Da schlagerlegenden Roy Black døde i 1991, mistede verden et stort talent. Han ville bestemt ikke have ønsket den bitre strid, der fulgte. Familien talte ikke længere med hinanden, og deres forhold blev brudt. Men nu er familien endelig blevet forsonet og har fundet fred. Hvordan det gik til, er en bevægende historie.

Vendepunktet kom, da Torsten Höllerich, Roy Blacks søn, henvendte sig til redaktionen af magasinet Neue Post. I en trist tone skal han have sagt: “Jeg vil så gerne slutte fred med Walter”. Torsten, som nu selv er blevet far, indså, hvor vigtig familien var, og ville endelig sætte en stopper for denne bitre strid. Men Walter svarede ikke på hans beskeder, og han havde brug for hjælp. Redaktionen kontaktede derefter Walter Höllerich, Roy Blacks bror, og forklarede ham situationen. Walter lovede at tage kontakt til Torsten. Og han holdt sit ord. Kun et par dage senere blev Torsten ringet op af Walter og var begejstret for samtalen, som han fortalte “Neue Post”: “Jeg talte med Walter i lang tid. Det var en meget fin samtale, der var ingen bebrejdelser eller beskyldninger. Vi talte ikke så meget om alt det, der skete dengang. Vi talte mest om her og nu. Han ville vide, hvordan jeg havde det i Colombia. Og jeg fortalte ham om min kone og min lille søn Dominique.”

Efter 30 års tavshed og skænderier talte de to mænd endelig med hinanden igen og blev straks forsonet. Men det skulle ikke stoppe der. Torsten fortalte begejstret: “Vi vil gerne mødes. Walter har inviteret mig til at komme til ham. Det vil jeg helt sikkert gøre, måske allerede til jul i år.” Det er et fantastisk træk, der viser, at Roy Blacks mest brændende ønske endelig går i opfyldelse efter så lang tid. Historien om Roy Blacks familie er et eksempel på, hvor vigtigt det er at holde sammen på familien og overvinde konflikter. Efter alle årene med smerte og adskillelse har de fundet hinanden igen og sluttet fred. Det er et inspirerende eksempel på forsoning og vigtigheden af familie.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse