Roy Black: Han døde, fordi han havde glemt noget meget vigtigt

Foto: lisafilm.at

Kultdirektør Otto Retzer er sikker: Roy Black kunne stadig være i live! Hvad skete der virkelig den 9. oktober 1991? Den dag, Roy Black († 48) døde af hjertesvigt i sin fiskerhytte.

Han var en stjerne, der var elsket som ingen anden for at have denne uforlignelige karisma. Måske er det netop derfor, der er vokset mange myter op omkring den populære sangeres død (“Ganz in Weiß”) indtil i dag. Nu prøver en ven at kaste lys over mørket.

I anledning af 30-året for kultserien “Ein Schloss am Wörthersee” talte instruktør Otto Retzer (75) om den sidste dag for sin berømte førende skuespiller.

”Optagelsen var meget udmattende, stressende og vi var under enormt tidspres. Roy måtte tage stærk medicin på grund af sit hjerte, men han var også skødesløs og kunne godt lide at drikke” husker Otto. “Ved den sidste scene sagde han, at han ikke var okay.”

Roy Black: Hans bror fandt ham – død!

Efter sæsonens afslutning mødtes alle til frokost, Roy var også der. I mellemtiden havde hans lægeven på hans anmodning givet ham recept på en hjertemedicin.

Han ville hente det fra apoteket hurtigt efter middagen. Så han sagde farvel, omfavnede alle og gik. “Og så kører han, men glemmer at få pillerne,” siger Otto Retzer.

De tragiske begivenheder tog deres begyndelse. Roy Black ville faktisk gå til sin kæreste og hans fire uger gamle datter Natalie, siger hans ven. Men kultsangeren kom der aldrig. Han var sandsynligvis for træt og udmattet.

Fordi han tog stien til sin elskede fiskerhytte i Heldenstein, Bayern. Det var kultstjernens tilbagetog. Der blev han fundet død af sin bror Walter Höllerich (71) – med fire promille alkohol i blodet.

Men hvad skete der i hytten?

”Jeg tror, ​​han vågnede den aften, ledte efter sine piller, fandt ingen og blev derefter grebet af panik, faldt om og var død. Jeg siger altid, at han døde af et knust hjerte, “sagde Retzer. Det er så trist: Hvis han ikke havde været så fuld, kunne sangeren stadig være i live i dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse