“Genopstår” ved “Ein Schloss am Wörthersee” Jubilæum

For ca. 32 år siden døde Roy Black i en alder af kun 48 år – af hjertesvigt! Men nu et vanvittigt comeback – Roy Black skal genopstå som en avatar!

Død, men ikke glemt: Roy Black er forblevet ukendt for mange fans. Nogle af dem ønsker, at han vender tilbage, og dette ønske kan opfyldes takket være den nyeste teknologi. Et computerprogram baseret på kunstig intelligens gør det muligt at se og høre Roy Black på scenen igen som en avatar. Ifølge avisen “Bild” skal årets nok skøreste show-comeback finde sted til sommer for at fejre 30-års jubilæet for serien “Ein Schloss am Wörthersee” og Roy Blacks 80-års fødselsdag. Der blev spekuleret i hans død igen for nylig, da der var kommet nye detaljer frem.

Hans Carmen kan næsten ikke vente

Ved denne lejlighed skal Roy Black optræde som en overraskelsesgæst på Schlosshotel i Velden, Østrig. Med “Ein Schloss am Wörthersee” (Et slot ved Wörthersee) fejrede Roy Black i begyndelsen af 90’erne en stor succes som hotelchefen “Lennie Berger”. Både hans enke Carmen og hans to børn Torsten og Nathalie skulle ifølge “Bild” være enige i comeback-idéen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse