Ross Antonys karriere startede med en stor løgn

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Uwe Frauendorf

Ross Antony er uden tvivl en integreret del af schlagerscenen. Mange fans har taget den livlige sanger til deres hjerter. De færreste følgere ved dog, at hans karriere begyndte med en løgn. Inden Ross kom til Schlageren, deltog han i castingshowet “Popstars”. Der gik han sejrrigt ud med bandet “Bro’Sis”, hvori blandt andre Giovanni Zarrella var medlem. Der blev dog snydt lidt til showet.

Ross Antony måtte lyve om sin alder. Han var egentlig 27 år på det tidspunkt – men ledelsen gjorde ham tre år yngre, så især de yngre fans kunne identificere sig mere med ham. Denne svindel havde dog også en anden grund. “Bro’Sis”-kollegaen Hila Bronstein var næsten ti år yngre end Ross på det tidspunkt, bandet blev dannet. Aldersforskellen mellem de to ville have været for stor til det offentlige image, forklarede Ross Antony i WDR-showet “Zimmer frei!”: “Det var virkelig ikke muligt.”

Jürgen Drews løj også om sin alder

I schlagerverdenen er snyd med alderen ikke ualmindeligt. Blandt andet blev Jürgen Drews også gjort tre år yngre. Hans tidligere manager ændrede fødselsåret i biografien. “Jeg kunne ikke lade være, og så holdt jeg fast i det. Jeg kunne ikke gå ind alle steder og sige: Forresten, min fødselsdato er forkert. Det ville have miskrediteret min manager,” tilstod Jürgen Drews til den iskolde svindel i en podcast .

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse