Ross Antony handler med det samme – og redder en fans liv

Entertaineren Ross Antony er en helt igennem positiv person. Han elsker sine medmennesker. Han har et tæt forhold til sine fans. Han ønsker, at alle skal have det godt. Men da en kvindelig fan kontakter ham og annoncerer sit selvmord, handler Ross med det samme…

I sin bog “Gute Laune glänzt und glitzert: Wie man das Leben ernst und trotzdem leicht nehmen kann” deler Ross Antony ikke kun de lykkelige øjeblikke, men også de triste og eftertænksomme faser i sit liv for at hjælpe andre mennesker med at finde vej ud af vanskelige situationer.

Livredder for en fan

En særligt rørende historie er redningen af en desperat kvinde, der sendte ham et sørgekort, hvor hun skrev, at hun ville være død, når han modtog det. Ross tøvede ikke længe. Han vidste, at han var nødt til at hjælpe og alarmerede det lokale politi. Med succes: Kvinden blev heldigvis fundet i live. Ved at handle hurtigt var han i stand til at redde hendes liv!

Op- og nedture

Men dette var blot en af mange alvorlige faser, som Ross Antony har måtte overvinde i sit liv. I sin bog skriver han om seksuelt misbrug i barndommen og om at komme overens med sin homoseksualitet. Han måtte også overvinde personlige tab og følelsesmæssige kriser for at blive den, han er i dag: den godmodige entertainer med masser af hjerte og medfølelse for dem omkring ham. Ross Antony er et inspirerende eksempel på, hvordan man kan trodse alle livets modgang med mod, beslutsomhed og en positiv indstilling.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse