Ross Antony: Min mand har fået forbud mod at pynte til jul!

Når Ross Antony taler om jul, lyser hans øjne op som julestjerner. Briten er helt vild med juletiden! I CLOSER afslører han sine planer for den mest vidunderlige tid på året.

Hvorfor er julen den bedste tid på året for dig?

Jeg elsker mit smukke hjem og julen er den tid, hvor jeg virkelig kan slå mig løs derhjemme, når det kommer til dekoration! I år har der været tolv pyntede juletræer i huset siden begyndelsen af november. Jeg har også endelig fået et lyserødt træ! Det ser pænere ud derhjemme end på ethvert julemarked! Jeg har også købt masser af nyt pynt i år. Min mand Paul siger, at jeg er skør (griner), men når jeg er færdig er han stolt af at sige, at vores hus er det smukkest pyntede i gaden. Så er selv han glad for, at det glitrer og skinner overalt i vores hus!

Kan Paul pynte sit eget træ på terrassen igen i år?

Nej. Selvfølgelig ville han hjælpe med at pynte ligesom sidste år – og tabte to kugler lige ned på gulvet! Han ved, at jeg er meget kræsen med disse ting, så han foretrækker at holde sig væk. I år tager jeg mig af alting selv igen! Paul er en dygtig handyman og elsker at renovere – men han har ikke noget talent for at indrette. Undskyld, hvis jeg skal sige det på den måde – han tilgiver mig nok!

Hvordan tilbringer I julen i år?

Vi skal fejre det sammen som familie for første gang i ti år – med min mor og Pauls forældre i England! Det fungerede ikke i lang tid, fordi de to svigermødre havde skænderier med hinanden. Alle ved, hvordan det er: Alle mødre ønsker at være i centrum for opmærksomheden, så det kan nogle gange komme til at gå galt. Men det er heldigvis overstået nu, og alle er ved at finde sammen igen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse