Ross Antony: Lass es glitzern – Weihnachten mit Ross

Foto: Telamo.de

Ross Antony elsker jul. Så det er ikke underligt, at hans nye julealbum også er noget specielt for ham. Sammen med de to gæstestjerner UTE FREUDENBERG og PAUL REEVES ser entertaineren frem til kærlighedsfestivalen og gør den til “glitter” for os.

„Lass es glitzern – Weihnachten mit Ross” er langt mere end blot endnu en jule-cd. Fra den “farverige” albumtitel til den langsomme ballade afspejles mangfoldigheden af ​​Ross Antonys karakter: Nogle gange kan det ikke være prangende og glitrende nok, men spasmageren har også sine stille, kontemplative og romantiske sider.

Blanding af nye tyske titler og engelske klassikere

Udover nye titler som “Ein weißes Wunderland”, Schmankerln (“Santa weiß schon was er tut”) eller nye coverversioner (u.a. “Weiße Weihnacht” eller “Es schneit”) kan vi også se frem til sange sammen med Ross’s mand, Britisk operasanger Paul Reeves og Ute Freudenberg.

På titler som de tysksprogede versioner af “Do they know it’s christmas” eller Bing Crosbys “Mele Kalikimaka” samt den specielle nye komposition “Herzwärme” fremmaner de tre en følelse af varme med deres fantastisk harmoniske stemmer.

Kilde: Stadlpost.at

Køb album: Lass es glitzern – Weihnachten mit Ross

Køb fan pakken: Lass es glitzern – Weihnachten mit Ross Fanbo

Det skal du læse